premıum olmadan bu sitelerden nasıl hızlı film indirilir?
rapid hotfile vs sitelerden free ve hızlı indirmek
Orbit
Internet Download Manager (IDM)
FlashGet
Gibi programlarla indirebilirsin.
Evet onlarda var ama yaygın olarak kullanılanları söylemiştim sadece :)
arkadaslar sagolun ama bılıyorum o kadarını o programalrı bılıyorum benım ogrenmek ıstedıgım premıum uyesı gıbı hızlı nasıl hızlı ındırebılırım aralıksız. ben oyle kucuk boyutta dosyalar ındırmıyorum fılm ındırıyorum en az 200 mb lık fılmler ve ındırdıgımde hız 100un uzerınde olmalı ama free den ındırdıgımde hız maxımum 50-60 latrda ve o da bayagı zaman alıyo saatlerce
İnternet paketin 8 Mbps'ye kadar hızlı paketse download programlarıyla 200'ün altına düşmüyo denedim kendim silkroad gibi bi oyunu kim 45 dk da indirebilir ? 1,4 GB !
Bahsettiğin şekilde sadece internette premium şifreleri dolaşıyor onlarında %99.9'u çalışmıyor (çalışsa adam oraya koymaz sömürür :) )
İnternet paketin 8 Mbps'ye kadar hızlı paketse download programlarıyla 200'ün altına düşmüyo denedim kendim silkroad gibi bi oyunu kim 45 dk da indirebilir ? 1,4 GB !valla kardeş filmleri internet kafelerden ındırıyorum o yuzden hızı falan bılmıyorum ama 30 dakka arayla film indirmek olmuyo hani hızlı ındırse neyse hem yavas ındırıyo hemde 2. ındırım ııcn yarım saat sonra 2.ye musade edıyo.Bahsettiğin şekilde sadece internette premium şifreleri dolaşıyor onlarında %99.9'u çalışmıyor (çalışsa adam oraya koymaz sömürür :) )
Cafeden indiriyosan zaten kolay kolay hızlı indiremezsin cafede az bilgisayar olcak internet 4 mbps olcak modeme reset atcan :D yaş iş yani :D
AMAN BE! KÖKTEN ÇÖZÜM PREMİUM ÜYELİK ÖYLE DEĞİL Mİ?