İlk başta yalnızca kendim ihtiyaç duyduğum için yazdığım ancak zamanla arkadaşlarımdan gelen istekler üzerine dağıtmaya başladığım programı sizlerle de paylaşmak istedim. Biliyorsunuz bir süredir rapid share aynı ip üzerinden arka arkaya download yapılmasını engelleyen yapıyı siteden kaldırdı. Haliyle birçok parta bölünmüş olan dosyaları(özellikle filmleri) indirmek çok daha kolay bir hale geldi(modeme restart atma işi rafa kalktı).
Bu programın amacı, işi biraz daha kolaylaştırarak her seferinde kullanıcının linki browser'a girip, free user bölümüne tıklayıp, belli bir süre bekleyip dosyayı kaydedilecek yeri seçme işlemini otomatikleştirmek. Rapid share linklerini bir liste halinde programa girerek programın tüm linkleri otomatik olarak arka arkaya indirmesini sağlayabilirsiniz.
Programa linkleri tek tek kopyala-yapıştır ile ekleyebileceğiniz gibi, tüm linkleri içeren bir text dosyası hazırlayıp bu dosyayı da programa ekleyebilirsiniz. Bu iki yöntemin yanında, eğer linkleri bir web sayfasından kopyalıyor iseniz bu işi kolaylaştırmak için programa direk bu web sayfasının adresini girerek o sayfada bulunan linkleri otomatik olarak ekleyebilirsiniz.
Umarım işinize yarar..
DOWNLOAD için => http://sourceforge.net/projects/rapidsharemass
PS: Rapidshare'ın dün akşam tekrar getirdiği bekleme süresini de hesaba katarak programı güncelledim. Yeni versiyonu aynı adresten indirebilirsiniz...