Evet arkadaşlar rapidden istediğiniz kadar dosyayı çekebilirsiniz.Yapmanız gereken bu programı bilgisayarınıza indirmek ve kurmak.Nasıl indirecem,kullanacam,kuramam bu tür soruları duyar gibiyim merak etmeyin program tamamen Türkçe gereken sadece rar dan çıkarmanız.Siz sadece indireceğiniz linkleri kopyalayın program linkleri algılayacak ve indirmeye başlayacaktır.Arkanıza yaslanın ve rapidden dosya indirmenin keyfini sürün.
download:http://www.ziddu.com/download/4078302/CryptLoad_1.1.6.rar.html
not:kendi uploadımdır.
Rapidshare'den download artık problem değil
- 1
- 2
ugurozernot:kendi uploadımdır.Yeni üye olduğun için kendi uploadun olması bana bir şey ifade etmiyor güvenlik bakımından.
programın adını yazsaydın bari.bu tarz programlar çogaldı bildiklerimizden mi acaba.
rapget gibi bişey mi bu güvenirlilik sınırı ne
programın ismi cryptload rapget gibi değil tamamen indirmeyi otomatikleştiriyor güçlü eklentilere sahip aynı zamanda kendi uploadım olmasının sebebi ordan burdan forumlardan linkleri yapıştırmak değil bence güvensiz paylaşımlar bu şekil dağılıyor.Aynı zamanda kendi uploadım yazmamın sebebi bütün sorumluluğu üzerime almam demek.
Aynı zamanda Ahmeyt05 arkadaşım senden eski olduğum kesin.
Eski olabilirsin mesaj sayın az olduğu için bir yorum yapamıyorum. Önemli olan çok mesaj yazıp banlanmadan forumda hala faaliyet gösteriyor olabilmek. Bak mesela trinity ye. 1830 mesaj yazmış hala bu forumda, öyleyse güvenilir. Ama mesaj sayını sıfırlattıysan orasını bilemem.
Ben geçenlerde jdownloader mı ne, öyle bir program indirmiştim, aynı işe yarıyor ama daha kurup kullanmadım.
Yeni program olması önemli değil önemli olan bilinmesi ve kullanılması işe yarıyor olması kendim kullanıyorum.Herkese yararlı olması dileğiyle teşekkürler.
her indirmeden sonra modeme otomatik reset çektirityor onun içib olabilir miacaba?
eski konusunu açmayın bence şimdi üstatlar gelcek noluyo teçrübe mi geçti burda dicekler
khramn, trinity, .... felan proğram kurun antiniz varsa uyarı verir yoksa kurma zorla kullandırmıyor ya arkadaş
süper bişi bu yaa !!
bütün indrmek istediğim dosyalar varr
çok saol
Arkadaş iyi niyetli bir mesaj göndermiş, suç teşkil etmiş, suçlu ilan edilmiş ... Paylaşımcı bir ruha, hele hele Chipforum ruhuna yakışmıyor.
Belkide eski olsam da yazmamam dolayısı ile bende suçlu ilan edilebilirim. Bakalım zaman ne gösterecek ...
gerek yok boyle programlara mass downloader flash get gibi programlarda cok rahat download yapabiliyorsunuz
ne tuhaftır bilmem..
savunanların hepsi yeni üye...
leverArkadaş iyi niyetli bir mesaj göndermiş, suç teşkil etmiş, suçlu ilan edilmiş ... Paylaşımcı bir ruha, hele hele Chipforum ruhuna yakışmıyor.Arkadaşım biz kimseyi suçlu ilan etmedik, şüphemizi dile getirdik sadece. Bence bu da normal yani, bugünkü dosya paylaşımıyla yayılan virüsler düşünüldüğü zaman.Belkide eski olsam da yazmamam dolayısı ile bende suçlu ilan edilebilirim. Bakalım zaman ne gösterecek ...
ahmeyt05 sen şüphelenmeye devam et biz Cryptload ın tadını çıkaralım.
arkadaşın verdiği linkten indirdim kullanıyorum şu an.
rapidshareden çok fazla download yapanlar mutlaka kullansın derim
daha fazla bilgi için https://www.chip.com.tr/forum/Cry ... ownload_t81816.html
01apachine tuhaftır bilmem..Benimde dikkatimden kaçmadı
Ayrıca linkdeki dosya trojan içeriyor dikkatli olun. A.v. uyarı verdi!!!Son Düzenleme: Mustafa Deniz ~ 01 Nisan 2009 13:04
trojan içermiyor canım SPR/Tool.NetCat.B içeriyor ama bu zaralı değil bu hackerler tarafından da kullanıldığı için antivirüs firmaları "remoteadmin-tool-hacker tool- notavirus" olarak isimlendirmişlerdir. Cryptload bu dosyayı modemi resetlemek için kullanıyor
Evet silici06 arkadaşın dediği gibi trojen içermiyor sadece virüs kodlarıyla yazıldığı için virüs programın uyarı vermiş olabilir.Birde sanırım DEMU arkadaşın virüs programı sanırım Antivir bende kullandım kaldırdım o zaten herşeyi virüs olarak algılıyor.:)kullanan bilir kaspersky kurdum.Lisanslı kaspersky 2009 ile tarattım arkadaşlar güvenle kullanabilirsiniz bilen bilir en güvenli ve güçlü virüs veritabanına sahip antivürüs yazılımıdır.
ugurozerBirde sanırım DEMU arkadaşın virüs programı sanırım Antivir bende kullandım kaldırdım o zaten herşeyi virüs olarak algılıyor.:)kullanan bilir kaspersky kurdum.Lisanslı kaspersky 2009 ile tarattım arkadaşlar güvenle kullanabilirsiniz bilen bilir en güvenli ve güçlü virüs veritabanına sahip antivürüs yazılımıdır.ya arkadaşım buraya gelipte bilip bilmeden yazma bir kere antiviri ben bir senedir kullanıyorum hala format atmadım koruma olarak süperdir neymiş her şeye uyarı verip virüs olarak gösteriyormuş ne yani aynısını kaspersky yapmıyor mu?
01apachine tuhaftır bilmem..Tuhaf olan asıl; Kendini eski zannedenler sanırım. Kriter bilgimi, mesaj sayısı mı, üyelik tarihi mi? ..
Eğer tarih ise sana baya bir fark atmışım sanırım. Diğerleri ile de zamanla tanışırsın ... ;)
Bence kriter mesaj sayısı olmalıdır.
ahmeyt05Eski olabilirsin mesaj sayın az olduğu için bir yorum yapamıyorum. Önemli olan çok mesaj yazıp banlanmadan forumda hala faaliyet gösteriyor olabilmek. Bak mesela trinity ye. 1830 mesaj yazmış hala bu forumda, öyleyse güvenilir. Ama mesaj sayını sıfırlattıysan orasını bilemem.
sana katılmıyorum bu konuda mesaj sayısı kriter olamaz burada güvenirlilik açısından diyelim bi üye var çok biliyor ama az ve öz yazıyor ama bir üye daha var çok iyi bilmiyor ama habire yazıyor her konuya tabi mesaj sayısınıda artırıyor haliyle peki bu durumda hangisi güvenilir olur?
1-mesaj sayısı çok olan mı?
2-mesaj sayısı az olan mı?
bu forumda güvenilir olmanın mesaj sayısı ile alakası yok bana kalırsa o kişinin foruma yaptığı katkı önemlidir.
Evet doğru bir noktayı belirttin ama teorik olarak, 3000 mesaj yazmış ve hala bu forumda olan birinin de yine bu forumda zararlı içerikli dosya paylaşması ihtimali mesaj sayısı az olan birine göre daha azdır diye düşünüyorum. Tabi, o kişinin birdenbire değişmesi de mümkündür.
Yani bu deneyimli üye şimdiye kadar birine zarar vermediyse bundan sonra da bunu yapması daha az olasıdır bence fakat aynı şeyi yeni üye olmuş biri için söylemek mümkün değil, çünkü burada her ne kadar üyelerin çoğunluğu birbirini yüz yüze tanımasa da bir süre sonra yazdığı mesajlardan ve paylaşımlarından bir değerlendirme yapılabilirken, bunu yeni üye için yapmanız mümkün olmaz.
- 1
- 2