Rapidshare'den otomatik dosya indirme programları

sumbulzadevehbi
07-04-2009, 04:41   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Merhaba, bir sorum olacak. Rapidshare'den otomatik olarak dosya indirmek için JDownloader ve Cryptload programlarını denedim. İkisi de güzel programlar ama benim bu tür programlarda aradığım bir özellik var. Mesela 8 parçadan oluşan bir filmi indirirken, internet kesilirse alt pakete geçmesini istemiyorum, aynı paket dahilinde dolaşmasını istiyorum. Şöyle bir örnek verelim: İlk pakette 8 parçalık "Matrix"'in 6. parçası inerken diyelim internet iki dakikalığına gitti. Böyle bir durumda paketin son parçalarını atlayıp, hemen altındaki sırada ikinci gelen pakete (ikinci pakette "Transporter" filmi olsun diyelim) geçiyor, internet kesintisi bittikten sonra Transporter'ı indirmeye başlıyor. Ama ben ilk sıradaki paketi indirmek istiyorum her halukarda.

Bir de şifresi olan rar paketlerinin şifresi parçaların hepsi indikten sonra isteniyor. Önceden şifreyi girip, daha sonra paketin indirmesi tamamlanınca kendisinin paketi açmasını istiyorum.

Bu özelliklere sahip bir rapidshare otomatik download programı var mı acaba?

BeyazLotus
17-04-2009, 19:36   |  #2  
BeyazLotus avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
180 mesaj

şifre konusu jdownloaderda zaten var. İndirmeden önce linkleri eklerken şifreyide yazdınmı indirme bitince otomatik açıyor. Ama internet kesintisi konusu zor bulunur belki bulunmaz. Zaten kaç tane rapid indirme programı varki.

jupiter65
17-04-2009, 22:13   |  #3  
jupiter65 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 23
1,170 mesaj

İstemediğin partları seçerek pause ile durdur. Sen tekrar aktif hale getirmeden indirme yapmaz. ( Cryptload )

hunter20x
25-04-2010, 03:47   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

FreeRapid downloader programı internet kesilse bile aynı part üzerinde kalıyor kötü olan %90da kesilse bile 0 dan indirmeye başlıyor o partı bi dene istersen.ama rar sifresini önceden girme olayı yok sanırım

Me Not Working Hard
25-04-2010, 14:58   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
749 mesaj

JDowload Kur İndirme Bitince Modem Resetliyo Tekrar İniyo Ne İndircen Söle Alternetif Link Verem Free Olarak Gece 400Kb İner Öglen Anca 25Kb:D