Yakın zamanda resimlerde kedi-köpek ayrımı ile premium hesabı olmayan kullanıcıları zorlayan Rapidshare, artık free kullanıcıları daha da zorlayacak gibi duruyor. Artık aşağıdakine benzer kodları çözmekle uğraşacağız.
Rapidshare'den yeni işkence
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.yakında fizik/matematik problemleri falan çözdürcekler zaten...
elazigliyakında fizik/matematik problemleri falan çözdürcekler zaten...
1 yıllık premium daha önce aldığım bunları hiç görmemiştim. hele şu kedi köpek işine baktımda rezalet gerçekten :)
bedava birşey indirmeyelim diye uğraşıyorlardır kesin
Aynen öyle...Bu seferkileri görünce rahatladım.Eskiden aradan kedi,köpek avlıyorduk,bu bence çok daha kolay...
spam girişlere karşı güvenlik bu arkadaşlar demekki normal girişlerde güvenlik saglanamıyor o yüzden bu yöntemi kullanıyorlar saygı duymak lazım
Bana göre normal... Bedavacı anlayıştan uzaklaşalım. Bende free kullanıcıydım bana da sıkıntılı geldi ve premium üye oldum. Ben olsam hiç kullandırtmam :)
Rapid limiti de 10 GB yaptı günlük gerçi TT'nin normal bağlantısı olan 1MBIT ile 10 gb a ulaşmak mümkün değil bir günde ama interneti hızlı olanlara ayıp oldu belki ben bi gün evdeyim 1 aylık tatile çıkcam o gün 50GB bişeyler indirmem lazım? eskisi daha iyidi
Sitelr işlem yaptırmaya başladı bile yok 2+5 yok 9-7 gibi bunları yazmanın ne anlamı var anlamıyorum.
Rapidshare elinden geleni ardına koma alternatifin çıkar nede olsa
üyelik şartları
4 yıllık matematik bölümü diploması ;D
bu ne yaw, neyse kedi aramakdan iyidir, gözleri bozacak, kafaya koymuş
çözüm başka site https://www.chip.com.tr/forum/tum ... guncel_t110787.html
çözüm başka site https://www.chip.com.tr/forum/tum ... guncel_t110787.htmlhocam af buyurda 2008 yılının konusunu hortlatmanın amacı nedir?
Asıl işgence, bunu geçtik. Son 1 haftadır (yaklaşık) Free slotlarda problem var 2 dakika sonra tekrar deneyiniz bla bla bla... Asıl işgence bu uyarı. Yarım saat dosya indirtmiyor site. O kadar alternatif var hala rapidshare talimiyiz. )= )=