bir program indirmek için tıkladığında Rapidshare.de diye bir site çıktı nasıl kullanılacağı açıklarsanız sevinirim..
Rapidshare Downloads nasıl kullanırım
- 1
- 2
Bu siteyi ilk actiginda asagi dogru in sayfada bazi secenekler goreceksin.Yani free yada ucretli diye bunlardan free nin altındaki butona tıkla.Sonra sayfa acilacak ve sen sayfanın altlarındaki sayac dolana kadar beklicen bundan sonra sayfada link kendiliginden aciliyor bundan sonra o linke tiklicaksin ve download islemini gerceklestircen.
Eğer Sana Verilen Link Çalışmıyorsa Zamanı Bitmiştir Bulink Demo Gibi Birşey 25 indirmelik vede 7 Günlüktür limiti Dolmuş Vaya 7 Günü Geçmişse Link Kaldırılıyor
rapidshare bir de şöyle birşey var günde enfazla 25 mb çekebiliyorsun(saatte de olabilir).ayrıca programı indirmek için beklemen gereken süre var ya onu da bir program vardı onun yardımı ile beklemeden indirmeye başlayabiliyorsun.google'da ararsan bulursun
modem restart ve rapidshare'e ait cookies'leri silin.
arkadaslar isteyen olursa Premium şifre verebilirim elimde sınırlı sayıda rapidshare premium şifresi var boylece gun içinde sınırsız ve 1 den fazla download yapabilirsiniz...
isteyenin mailine gonderirim...
saygılarımla...
not:premium şifrelerin omru 50GB tır bilginize...en onemli kolaylık ise saniye beklemeniz gerekmiyor...
free den cook farklı gun içinde birden fazla download hakkınız dogar...
Recep Baltaş
arkadasım mail ine rapid şifren gonderilmiştir...
saygılarımla...
elvis32
arkadasım mail ine rapid şifren gonderilmiştir...
saygılarımla...
zerocool54 arkadaşim bi rapid şifreside bana yollarmısın
kardeş sana zahmet bana RapidShare şifresi gönderebilir misin? Çok teşekkür ederim.
alıntı:
Gönderen : zerocool54arkadaslar isteyen olursa Premium şifre verebilirim elimde sınırlı sayıda rapidshare premium şifresi var boylece gun içinde sınırsız ve 1 den fazla download yapabilirsiniz...
saygılarımla...
not:premium şifrelerin omru 50GB tır bilginize...en onemli kolaylık ise saniye beklemeniz gerekmiyor...
alıntı:
Gönderen : zerocool54arkadaslar isteyen olursa Premium şifre verebilirim elimde sınırlı sayıda rapidshare premium şifresi var boylece gun içinde sınırsız ve 1 den fazla download yapabilirsiniz...
saygılarımla...
Arkadaşım mailine yazdım ama cevap alamadım. Bana da 1 tane şifre gönderirir misin?
banada şifre lüütfeen klip çekecem abi
ya kardeş konu eski gelen giden, okuyan olmuyodur bide adamda büyük ihtimalle şifre filan kalmamıştır.yani başka bi yol dene kısaca emule torrent dc ares filan baika bişi
selam varsa banada bir rapidshare premium sifresi gönderirmisiniz tessekkur ederim
zerocool54 kardeş, bana da bir şifre gönderebilir misin?
saygılar
rapid şifresinden banada gönderebilirmisiniz?
alıntı:
saygılarımla...
merhaba
zerocool rica etsem bana da premium şifresi gönderebilrmisin ?
göndersen de göndermesen de şimdiden tşkler
[alinti]Gönderen : zerocool54
arkadaslar isteyen olursa Premium şifre verebilirim elimde sınırlı sayıda rapidshare premium şifresi var boylece gun içinde sınırsız ve 1 den fazla download yapabilirsiniz...
kardes banada yollarmısın bır sifre sana zahmet bır vıdeovar benı hasta ettı acamadım kuduruyom sana zahmet akdenizmania@hotmail.com
bisey sdrucam bir internet adresinden rapirshareden dowload yaptim ve bilgisayara indigi zaman sifre istedi. download linkini gordugum sitedeki sifreyi girdim kabul etmedi ne yapmaliyim bir bilginiz varmi? baska sifreler gecerliyse nasil sifre alabilirim?
- 1
- 2