Rapidshare indirme sorunu
- 1
- 2
Aslında iyi oluyor üyelik. :)
Aslında iyi oluyor üyelik. :)Süper oluyorda günlük 5 gb 5 günlük 25 gb sıkıntısı varya beni piskopata bağlıyor...Ayda 150 GB Paranla rezil olmak. Almıyom ya. Vazgeçtim... Usenet alacaksın daha ii.
More traffic for our Premium customers
April 29, 2009
In addition to the Premium HappyHours, RapidShare is glad to announce another good news for Premium customers.Our latest upgrade enables us to permanently raise the traffic credit to 5 GB per day. Up to 25 GB of traffic can be collected.Son Düzenleme: PcMaKeR ~ 01 Eylül 2009 10:46
bende jdownloader programı ile indiriyorum rapid den ama bu 15dk bekleme çok uzatıyo süreyi, 1mbit sınırsız ttnet üyesiyim bazı forumlarda modem resetleme diye bişeyler görmüştüm nasıl oluyo bi türlü anlamadım bilen varmı?
modemim:pikatel combo max
bende jdownloader programı ile indiriyorum rapid den ama bu 15dk bekleme çok uzatıyo süreyi, 1mbit sınırsız ttnet üyesiyim bazı forumlarda modem resetleme diye bişeyler görmüştüm nasıl oluyo bi türlü anlamadım bilen varmı?tekrar bağlan ayarlarına girceksin. Yeni tekrar bağlanma betiği oluştur diyeceksin. Sonra tarayıcında modemin arayüzü açılır. arayüz üzerinden modemine reset atcaksın. Jdownloader bütün yaptığın adımları izleyecek ve kaydedecek. ondan sonra senin yaptığın adımları uygulayarak modeme reset atacak otomatik.
modemim:pikatel combo
herkes msaj yazmıs anlasılan bende kullanıyorum programın adı Rapid Share Downloader olmalı bendede aynı sorun oluyor özellikle akşamları Nete Yüklenme fazla oldugundan bu sorun ortaya cıkıyor diye düsünüyorum Artık tek tek indiriyorum !!
ben genelde premium kulanıyorum bu veya buna benzer hiç bi sorun yaşamadım.
bende jdownloader programı ile indiriyorum rapid den ama bu 15dk bekleme çok uzatıyo süreyi, 1mbit sınırsız ttnet üyesiyim bazı forumlarda modem resetleme diye bişeyler görmüştüm nasıl oluyo bi türlü anlamadım bilen varmı?modemin düğmesine basıp kapatıyon sonra tekrar açıyon ttnet sana yeni bir ip atıyor bu resetleme oluyo
modemim:pikatel combo
rapid in bu 10 sn indirip 5 sn durması yada daha farklı süreler durup devam etmesi yıllardır var zaten free kullanıcılara özgü bişeydir premium kullananlar download a başlayınca server lar dolmaya başlıyo ve premium kullanıcıların hızının düşmemesi için free kullanıcıların hızı düşürülüyojdownloader rapid haricinde pek çok siteden download yapabiliyor premium üyeliğiniz varsa son sürat indiriyo free kullanıcı iseniz sıradaki dosya için site download başına ne kadar bekletiyorsa okadar bekliyor eğer pc nin başındaysanız modem resetlemek zaman kazandırır ama 50-60 partlık dosyalarda bunaltıyor.
modemin düğmesine basıp kapatıyon sonra tekrar açıyon ttnet sana yeni bir ip atıyor bu resetleme oluyodünden beri pc hiç kapanmadı 70 partlık bir oyun indiriyorum internetim sınırsız ama 1mbit çok kötü oluyo ama hızımdan hiç düşmüyo sabit 107kbps ile indiriyorum
rapid in bu 10 sn indirip 5 sn durması yada daha farklı süreler durup devam etmesi yıllardır var zaten free kullanıcılara özgü bişeydir premium kullananlar download a başlayınca server lar dolmaya başlıyo ve premium kullanıcıların hızının düşmemesi için free kullanıcıların hızı düşürülüyojdownloader rapid haricinde pek çok siteden download yapabiliyor premium üyeliğiniz varsa son sürat indiriyo free kullanıcı iseniz sıradaki dosya için site download başına ne kadar bekletiyorsa okadar bekliyor eğer pc nin başındaysanız modem resetlemek zaman kazandırır ama 50-60 partlık dosyalarda bunaltıyor.
birde bu modem resetleme tam olarak nasıl oluyo hiçbişe anlamadım :S ??
internet araçlarından her şeyi sıfırla bütün geçmişi araçlarda n sil düzeliyo
Arkadaşlar gerçektende bu rapidsharenin free kullanıcılara yaşattığı hız sorununun nedenini buldum. Jdownloaderın sitesinde yazıyor:
İşte link: http://jdownloader.org/knowledge/wiki/hoster/rapidshare
Rapidshare premium kullancıların indirmeleri için free kullancıların hzılarını mundar ediyor. Jdownloaderın sitesindede göstermişler. Resimde bi indirip bi duraklama gözüküyor bizdeki gibi.
ya yine sizin sorununuz küçük olabilir ... : )
ben 300 gb lık dosya indirmem gerekiyor..rapidshare de kolay geliyor ... o programları diziyordum, indiriyordum ..nedense artık sizin dediğiniz gibi oluyor...aynı sorun bende var , çözemedim de..
sorunun çözümünü bulan arkadaşlar buraya yazabilir mi ?
arkadaşlar sorunum düzeldi.. !!!
https://www.chip.com.tr/konu/inte ... i-olun_14381_8.html
bu üsteki link yararlı olacaktır..
sorunumu
https://www.chip.com.tr/forum/IE8 ... 29.html%3Cbr%20/%3E
buradan düzelttim..işe yaradı..siz de deneyin ve sonuçları sölerseniz iyi olur ...
bende de son zamanlarda 10sn inip 2-3 sn duraklıyo. Mozilla Firefox kullanıyorum
- 1
- 2