Değerli Chip üyeleri. Ben rapidshareden sürekli dosya indiren bir insanım. Fakat son günlerde bi sorun çıkmaya başladı. Rapidshareden dosya indirmek için bir program kullanıyordum. programa linkleri yazıyorum o da otomatik sırayla bütün dosyaları indiriyor. Ama sorun şu. 4-5 dosya indirmesinden sonra indirme kafayı yiyor. 10 sn indiriyor. 5 sn duraklıyor sonra 10 sn indiriyor 5 sn duraklıyor. Böylece 10 dk'da inecek olan dosya yarım saatte iniyor. Kullandığın programla alakalı değil. 3-4 tane değişik programla da denedim hepsinde aynı. Mozilla firefox ile indirirkende aynı sorun oluyor. Acaba bu indirme sorunu neden kaynaklanıyor?
Rapidshare indirme sorunu
- 1
- 2
Pek sık olmasada bende karşılaşıyorum bu sorunla sanırım sunucu yoğunlundan kaynaklı bir yavaşlık olmakta...
Para,para,para...
Bütün kapıları para açar.
İnternette beleş kullanım dönemi yavaş yavaş bitiyor galiba....
bende de aynı sorun var. çok yavaş.
TeliaSonera hızlıydı oda cıvıdı. LEvel3 te cıvıdı. Rapidshare linklerden uzak duruyorum genelde ama meburen windows 7 TR buldum da...
35 kb ile indiriyor.
Megaupload 850 kb yi zorluyor... varya sinirden delirtcek rapidshare...
hahaha sendemi Win7 indiriyon. Bende buldum bugün. Aynı siteden bulmuşuzdur hatta. Sitenin ismi bir yiyecek ismi değilmi :) (bu forumda vermeyelim siteyi)
Rapidshare linklerinden uzak duruyorum diyorsun bende öyle yapmaya çalışıyorum ama bir sorun var. Türk milleti ne kadar torrentte dosya paylaşmıyorsa aynı şekilde rapidshare dışında bir sunucuda dosya paylaşmıyor. Herkes rapide yüklüyor dosyaları. Megaupload gibi alternatif dosya paylaşım sitelerini sadece forum moderatörleri gibi bilgin kişiler kullanıyor :(
Bu sorun herkeste oluyorsa demekki rapidshare parasız indirmeleri önlemek için böyle bir yöntem geliştirdi.
Artık dosya upload edenlerin rapidshare dışında bir siteye upload etmelerini dilicez. Başka ne kaldıki yapcak bişe :(
Çözüm geliştirmeye çalışıyorum ama yok banamısın demiyor rapidshare.Ben şunu farkettim. Sabah programı açıyorum indirmeye başlıyorum. 2-3 saat son hız indiriyorum ondan sonra hız problemi yaşamaya başlıyorum. Ama ilk 2-3 saat normalim.
Ayrıca eğer uzun bir süre pc kapalı olursa (gece kapatıp sabah açınca gibi) hız problemi ortadan kalkıyor. İndirmele yine son hız oluyor. ama yinede 2-3 saat sonra hzı problemleri olmaya başlıyor.
Dediğin gibi rapidshare banamısın demiyor. Ip adresini değiştirsek bile olmuyor. Napsak Pc Mac adresinidemi değiştirsek :)
rapidshareden kesik kesik download yapılması rapidshareden kaynaklanıyor. arada sırada böyle oluyor.
arkadaşın kullandığı program ya jdownloader yada cryptload bu programlara sunucu linklerini yazınca otomatik olarak indiriyor. hatta bazı eklentilerle her part indirdikden sonra program modeme restart yapıyor. ben böyle kullanıyorum :)
Şu an hem TTnet'te hem de "Rapidshare" sunucularında sanırım sorun var. Ben de Premium hesabıma girmekte zorlanıyorum. Yani belki sadece ücretsiz kullanıcılara has bir kısıtlama olmayabilir sorunun sebebi.
Şu an hem TTnet'te hem de"Rapidshare" sunucularında sanırım sorun var. Ben de Premium hesabımagirmekte zorlanıyorum. Yani belki sadece ücretsiz kullanıcılara has birkısıtlama olmayabilir sorunun sebebi.İnşallah dediğin gibidir süleyman abi. İnşallah düzelir yakında :(Son Düzenleme: BeyazLotus ~ 31 Ağustos 2009 22:19
rapidshareden kesik kesik download yapılması rapidshareden kaynaklanıyor. arada sırada böyle oluyor.
arkadaşın kullandığı program ya jdownloader yada cryptload bu programlara sunucu linklerini yazınca otomatik olarak indiriyor. hatta bazı eklentilerle her part indirdikden sonra program modeme restart yapıyor. ben böyle kullanıyorum :)
jdownloader dediklerinin hepsini yapıyorda rapid çok yavaş.
Süleyman abi rapidshare yoğunsa bilemem ama megauploaddan premiumsuz 850 kb ile çekmekte apayrı bir tat ama.
İnşallah sunucu kaynaklıdır rapid sorunu...
aksam 9 dan berı 15-30 arası ındıryodm bende bahsı gecen prgramla suan 106 ıle cekıyorum net hızımın el verdıgı en yuksek hız yanı.Sorun duzeldı sanırım oyle umut edelım :)
Değerli Chip üyeleri. Ben rapidshareden sürekli dosya indiren bir insanım. Fakat son günlerde bi sorun çıkmaya başladı. Rapidshareden dosya indirmek için bir program kullanıyordum. programa linkleri yazıyorum o da otomatik sırayla bütün dosyaları indiriyor. Ama sorun şu. 4-5 dosya indirmesinden sonra indirme kafayı yiyor. 10 sn indiriyor. 5 sn duraklıyor sonra 10 sn indiriyor 5 sn duraklıyor. Böylece 10 dk'da inecek olan dosya yarım saatte iniyor. Kullandığın programla alakalı değil. 3-4 tane değişik programla da denedim hepsinde aynı. Mozilla firefox ile indirirkende aynı sorun oluyor. Acaba bu indirme sorunu neden kaynaklanıyor?Yaşadığınız sorun server'ın pre. kullanıcıların indirme hızlarının yawaşlamaması için almış aldığı bir önlemdir.
- 1
- 2