Arkadaşlar artık rapidshare resmen çıldırtıyor ve kendine hakaret ettirmeye bayılıyor.Ücretsiz kullanıcılara bariz işkence yaparken premium kullanıcılara ise lanet okutuyor.Premium kullanıyorum ve bağlantıda sorun olmamasına rağmen resmen çile çektiriyor... Bana birisi yıllık üyelikte en yüksek hız var dedi ki buda rapidin yaptığı ali cengiz oyunlarını gösteriyor.Hotfile nin bile free de saniyede 250-300 kb verdiğini gördüm.Rapid in yaptığına şu an bir isim bile veremiyorum.Allah rapid in eline düşürmesin...
Rapidshare lanet ettirdi...
arkadasım rapıd premıum bende kullanıyorum 3 aylık ama sendekı sorun yok . ben gayet rahat ındırıyorum 960kb hızla . ınternettınde sorun olmadıgı surece maksımum hızda ındırme yaparsın . hotfıle maxımum ındırme hızı 200kb free kullanıcılarda oda gece saatlerde yogunluk yokken . nett hızın kac mb lık ve kotalımı onlarıda goz onune bulundur .
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
rapid'le çok zorunda kalmadıkça muhatap olmuyorum :)
torrent veya netload gibi alternatifler aratmıyor nereye bakılcağı bilinirse...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
279 mesaj
2Shared,Divshare gibi servisler Rapidshare'dan kat kat iyi.2Shared tek seferde en fazla 200 mb dosya uploada izin verse de toplam da sınırsız upload yapabiliyorsun.Upload hızı ortalama 100 kb (bilgisayarın ve internetin hızına göre değişebilir).
rapid'le çok zorunda kalmadıkça muhatap olmuyorum :)Aynen ne indiriceksem http://www.torrentz.com/ sitesinden araştırıyorum, kesin sonuç ve rapiddeki gibi 100kb ile sınırlı olmadan...
torrent veya netload gibi alternatifler aratmıyor nereye bakılcağı bilinirse...
Yaşasın torrent :)