Rapidshare sorunsalı..

wikioogle
31-10-2009, 12:17   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
71 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

Allah aşkına bu rapidin bana ne yapmak istediğini bilen yazabilir mi??

Kardeşim collector hesabımda 80.000 free puanım vardı.. Bunları hiçkullanamıyormuyuz ya anlamadım ki.. Hem her 1 Premium point i 1.25 freepoint e dönüştürme yapıyorlar, hemde free puanın hiç bir kullanımı yokdiyorlar.. Peki ne sebeble? Şundan: yeni bir uygulama gereği yine, 1000 rapid puanına 1.3 euro ödemesi yapılıyormuş.. (Bunada inanamadım ama neyse bakalım.. nasıl kazıklayacaklarını şaşmışlar bence bir bit yeniğivar..) İşte bu nakiti ödememek için 1 e 1.25 gibi makul bir dönüşümkampanyası başlatmışlar.. Dedikodulardan bıktığım için işi bilene sorayım dedim.

Free puan sadece premium hesabını uzatmaya yarıyormuş..! 1 ssaat içinde free userlardan sadece 3 point alabilirsin miş.. 5 mb dan az olan dosyalar puan getirmiyormuş..

Ya kardeşim çarşaf etmişler yaaa Allah aşkına bu puan meselesinin aslı nedir bilen var mı?

Şu soruların cevabını arıyorum:

-----------------------------------------------------------
Diyelim premium hesabımız var.

1. Premium hesabdaki premium point in yeni premium hesaba dönüşümü için 8000 point mi lazım?
2. Premium hesabımızın devamı için burdaki free point i kullanabiliyormuyuz? Gerçekden free puanı hesabı uzatmak için mi kullanıyoruz? Kaç free puana ihtiyacımız var?

Diyelim collector hesabımız var.

1.Collector hesabımızdan, premium hesap elde etmek için yine 8000premium point e mi ihtiyaç var, yoksa 10000 premium point e mi?
2. Bu hesabdaki free pointi yine premiumdaki gibi hesap uzatmadakullanabilirmiyiz? Evet ise nasıl olacak? (dikkat: bu hesabdaki free pointi, bir başka uzatmayı planladığımız premium hesaba nasıl aktaracağız.?), yoksa collector hesabdaki free lerin hiç bir anlamı yokve hiç bir işe yaramaz mı?

Teşekkürler.

Son Düzenleme: wikioogle ~ 31 Ekim 2009 12:24