Rapidshare Sorunu?

wikioogle
21-02-2009, 02:27   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
71 mesaj

Öncelikle nereye açacağımı bulamadımm. buraya açtım, yanlışsa kusurabakmayın artık..
----------------------------------------

Arkadaşlar benim 2 tane rapid hesabım var. Birisi premium birisi collector's..

Collector hesabımla 10000 puanı geçtim. Yani 1 aylık premium hesap açmaya hak kazandım..

Yapmak istediğim şu:

Bu kazandığım 1 aylık premium account hediyesini, var olan premium hesabımın üzerine aktarmak istiyorum.. Bu premium hesabımı 3 aylık almıştım.. Böylece: Yeni bir hesap açmakdansa, bu eski premium hesabımım üzerine eklenti yaparak 4 aya çıkarmak istiyorum.
Çünkü: aksi halde bu hesab boşuna gidecek. 2 ayrı hesabı kullanacağım ve boşuna gidecek..

Yoksa: puanımı hesaba çevirmeyipde, premium süremin bitmesini bekleyip öylemi çevirsem? Böyle yaparsam: hakkım kaybolmaz değil mi ? Ve diyelim ki böyle yaptığımda 20 bin yada 30 bini buldum bekleteerek.. Her 10 bin için 1 ay olarak mı hesaplanıyor acaba?

Teşekkürler

panda34
21-02-2009, 09:28   |  #2  
Yıllanmış Üye
2,344 mesaj

Hesaplar arası puan aktarımı mümkün olmamaktadır .
Premium hesabınızın süresinin dolmasını bekleyip sonra Rapid puanlarınızla
1 aylık hediye premium'unuzu alınız .
Her 10bin puan için 1 ay hediye alabilirsiniz , hakkınızı kaybetme diye birşey yoktur
puanlarınız kaybolmaz , hediye premium almak için gereken puanlara zamda gelmez.

wikioogle
23-02-2009, 03:38   |  #3  
OP Üye
71 mesaj

eyv kardeş. bende bunu düşünmüştüm zaten. öylede yapacağım, sadece bir yolu varmıdır diye öğremek istemiştim.