Neredeyse Dünya Üzerinde Bütün Share Sitelerini Tanıyor. jdownloader,crpytload gibi programlar daha iyi bir arabirime sahip ama bu program çok siteyi tanıyo ve kesilme felan yaşamazsınız , kasıntı değildir...
Ben bu programı 8 aydır kullanıyorum sorunsuz çalışıyor resimli anlatım aşağıda kendim kurduğum gibi anlattım ve arkasından çalıştırdım sorunsuz olarak çalışıyor rapidshare.de etkinleştirme yazısınıda kendisi yazıyor yani full otomatik
Alıntı değildir anlatım resimler upload bana aitdir
gerekli program
http://rapidshare.com/files/206406552/usdown_ssl_burak.rar
programı indirince 2 adet dosya çıkacak ilki program dosyası "sborka_blackmanos_13_60" diğeri "Setup_OpenSSL_dll".dll setup
kurulum ekranı rusça olduğu için böyle karakter bozukluğu var kurduktan sonra düzeliyor işaretlenen şeçenekle devam edin
tekrar işaretlenen şeçenekle devam edin
ve kurulum başlar 4-5 dakika sürüyo sonra kısayol oluşturimi diyo tamam deyin
daha sonra 2. dosyayı yani "Setup_OpenSSL_dll" dosyasını çalıştırın bu işlemi çok hızlı yapacaktır emin olmak için tekrar çalıştırın varolan dosyayı değiştir yazısı çıkrasa kopyalama tamadır bu işlem 2 adet program .dll dosyasını system32'nin içine atıyor
daha sonra usdownloader programını çalıştırın ilk açılışta rusça açılıyo resimdeki butona tuşlayın dil seçiminden türkçeyi seçin
sonra yanındaki yeşil çarkı tıklayın genel ayarlar
ilk önce güncellemerden hemen güncelleyi şeçin
sonra indir ve kur tuşuna basın işlem bitince indir ve kur butonun yanındak iptal yazan buton kapat oluyor güncellemeyi her gün yapın
zamanlayıcı ayarlamak isterseniz burdan yapabilirsiniz , alttaki yeşil artı'ya tıklayın resimdeki gibi ayarlayın gece işi bitince bilgisayar kapansın
zamanlayıcıyı işaretlemezseniz çalışmaz (üstteki iki adet programla birlikte gelen kapatmayın)
kullandığım ayarlar böyle isterseniz ayarlayın ben sorunsuz çalıştırıyorum
bu kadar artık indirmeye hazır linkleri kopyala ve yapıştır olarak yapabilirsiniz yada artı butonundan ekleyebilirsiniz benim temel ayarlarından ben basmadan indirmeye başlamıyo o yüzde sol üstte yeşil play butonu varsa onu tıklayın indirmeler başlasın eğer o buton kırmızı stop şeklindeyse bastığınız zaman indirmeleri durdurur.
ÖNEMLİ NOT: ben sabit ip ve sınırsız adsl kullanıyorum bu programa ek olarak modem resetleme araçları var ama kullanmadığım için bilmiyorum modem resetleme kullanmadan biraz bekliyo ben mecburum ama gayet hızlı rapid premium hesabım var ama günlük kota 2,66 gb'a düştü yetmediği için bu yola başvuruyorum ve premiumdan daha fazla indiriyorum
modem için program: ALINTIDIR
Jitbit macro recorder (programla her türlü modemi resetleyebilirsiniz )
www.speedyshare.com/891644519.html
net framework xp işletim sistemlerinde genelde bulunur ben hariçden yüklemedim sorun yaşayan olursa bunu bi denesin
Alıntı
Net Framework 2.0 (Usdownloader netframework olmadan çalışmaz)
http://rapidshare.com/files/4726523/NET_Framework_2.0.rar