RapitShare ve Yeni Sistemi

mustafa2116
17-02-2010, 02:51   |  #1  
mustafa2116 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 64
3,012 mesaj

2009 yılının sonuna yakın bir zamanda rapitshare birden yörünge değiştirdi. Bu yörünge aslında bir temizlikten ibaret.
  Rapitshare kendini temizlemek gereksiz verilerden kurtulmak için kendine format attı canlı ve aktif konuları bellekte tuttu. Premium uploadları sakladı lisan korumalı olup yasadışı paylaşımlarıda engeledi.
Böylelikle Rapitshare sıfır hale geldi. Belki çok müşteri kaçırcak ancak bu kararı öyle yada böyle aldı.
   Gelelim biz işin farklı boyutuna. Rapitshare öyle bir atak yaptıki lisanlı ürünlerin ya inmesini engeledi yada boyutlarına göre 200mb li,k dosyaların indirilmesini engeledi. Yani boyutu 100mb den fazla olan hiçbir dosya indirlemiyor yada indirilmesi engelli. Bir farklı yol daha varki  bu yol  linklerin ne olduklarını araştıran ekip linkleri sildi yani rapitshare tüm lisanlı olup yasadışı tüm paylaşımları sildi  ama  müşteri kaybetmemek içinde sanki varmış numarasıyla bizi sitede tutmaya çalışıyor.
   Çok rasladığım bu olayı şöyle çözdüm desem yeri var. Kendi serverimden rapitshare ye bir port atamıştım. Bilgisayarda iki dosyayı aynı anda indirmek istediğimde bu portu kullanıyordum. ancak  geçenlerde bu portu kullandığımda serverden aldığım cevapla bilgisayardan aldığım cevap arasında fark olduğunu hissetim. Server dosya yok derken bilgisayar 2 dosya indiremezsiniz diyordu.

Rapitshare anlaşılan artık bir balon gibi bir iğnenin batıp havasını almasını istiyor :D

Sizlerinde düşüncelerini  öğrenmek sitiyorum??

By_Kert
17-02-2010, 08:29   |  #2  
By_Kert avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
728 mesaj

Sadece onlar yoktu bizde farklı yolalrdan ediniriz zaten sağlam laflar yedilerde :)