Mrb herkeze =) Benle kapışmak isteyen babayiğit MC varsa aranızda, buyrun laf atın freestyler yapalım =)
Rapper arkadaşlar...
ilginç..forumdanmı yapıcaksınız laf atan arkadaşla...
güzel kardeşim,burası;fikirleri paylaşma formudur,fikirleri kapıştırma formu değildir.seviyesizliğe bu formda yer yoktur.lütfen farklı bir site ve form bul kendine.bizimle paylaşacağın mantıklı ve seviyeli fikirlerine/paylaşımlarına açıktır bu form.
caylak MC foruma felsefe yapar ancak. "online ol ver cevabi diss yaparken de sozlerin ayni" demis birileri ama o olay bu forumda olmadi olmaz da zaten.
junior, merak ediyorum da foruma ne araliklarla gelip bakacaksin ki kapisalim diyorsun...
aslinda cevap yazanlar laf atmis sayilir
Ooo forumda yeni hareketler bunlar.
ufuksOoo forumda yeni hareketler bunlar.evet ara ara çıkıyor böyle.
egemengigacaylak MC foruma felsefe yapar ancak. "online ol ver cevabi diss yaparken de sozlerin ayni" demis birileri ama o olay bu forumda olmadi olmaz da zaten.Arkadaşım, hafta iç 12-19 arası online olamadığım için cevap veremedim.junior, merak ediyorum da foruma ne araliklarla gelip bakacaksin ki kapisalim diyorsun...
aslinda cevap yazanlar laf atmis sayilir
BOOMFUNKMCSgüzel kardeşim,burası;fikirleri paylaşma formudur,fikirleri kapıştırma formu değildir.seviyesizliğe bu formda yer yoktur.lütfen farklı bir site ve form bul kendine.bizimle paylaşacağın mantıklı ve seviyeli fikirlerine/paylaşımlarına açıktır bu form.Forumun ismi Serbest Kürsü, demekki seviyeli olarak herşey yapılabilir ? Kapışmak seviyesizlikse söyleyecek lafım yok !elvis32evet ara ara çıkıyor böyle.Ne demek istiyosun dostum..?Forum kurallarını okudum, freestyler yapmak yasaktır vs. gibi kurallar yok ! Yapmak istemeyen yapmaz arkadaşlar, böyle tepki vermenize ne gerek var ki ?
Birader sen burda bulunmandaki ya da bizimle atışmak istemendeki amacı yazar mısın?
mor_enginarBirader sen burda bulunmandaki ya da bizimle atışmak istemendeki amacı yazar mısın?MC olan arkadaşlar varsa, kendimizi geliştirmek için, kim daha iyi yapabilicek onu görmek için yapmak istemiştim sadece..Ama mesajı yazdığıma gerçekten pişman oldum..Sağlık olsun..
burda kimse birbirine laf sokmak için bulunmuyor.ya da onun için geliştirmekte istemiyor bildiğim kadarıyla.Ama yine de sen bulursan atış .hadi hoşça kal.
MC ler genelde buralara takilmaz pek. www.suikast.de ye takilir.
hepiniz hoşçakalın, rahatsızlık verdiysem özür dilerim, iyi geceler..
oh bee bi tanesinden daha kurtulduk
mor_enginaroh bee bi tanesinden daha kurtuldukAma senin yaptığına ayıp denir !
Hayır anlamıyorum ki ? Kural dışı bişey yapmadım, kimseyi küçük düşürme çabasında değilim, kimseye diklenmeden konuyu kapattım ama senin yaptığın hoş bişey değil !
tamam birader sen kapattın ben de kapattım.hadi iyi akşamlar sana da...
kapanmasi guzel. kafiyeli ve ritmik olmasa da bunlar da atisma sayilir. ve bu tarz atismalarin sonu genelde kufurlu biter. neyseki kapandi.
mor_enginaroh bee bi tanesinden daha kurtuldukBu olmamış.Amacımız birinden daha kurtulmak değil birini daha kazanmak.
misal LCD ile illgli soruda bu kazanmak istediğimiz arkadaşın freestyler yaptığını düşünemiyorm...yo yo düşünüyorum.
barboSSa.misal LCD ile illgli soruda bu kazanmak istediğimiz arkadaşın freestyler yaptığını düşünemiyorm...yo yo düşünüyorum.Hayır, sadece bu başlık altında bi kapışma yapılabilirdi.Sorunlarada öyle cevaplar vermek çok mantıksız olur =)ufuksBu olmamış.Amacımız birinden daha kurtulmak değil birini daha kazanmak.Çok teşekkür ederim.*Normalde benim bulunduğum başka forum var.Şimdi siteyi söylesem ters olur.Orda beni tanırlar, elimden geldiğince her konuda yardımcı olmaya çalışırım.Serbest Forum bulunmadığından orda bi arkadaşım burayı tavsiye etti.Bende hevesledim ve ilk mesajımda böyle bi başlık açayım dedim.Ama pişman oldum işte.Keşke açmasaydım.Yinede herkeze çok teşekkür ediyorum.İyi günler..