ready boost kullanmak üzere flash bellek bakıyordum ve karşıma http://www.mavibilgisayar.com/ud/6186
adresindeki bu bellek çıktı.Yazma ve okuma hızları süper diğer bildiğimiz adı duyulmuş belleklerde bu hızların yanından geçeni bile görmedim.Bu değerler acaba fake olabilirmi güvenilir bir markamı bu?? verdiğimiz paraya değermi sadece ready boost için kullanılacağınıda belirteyim
tavsiyelerinizi bekliyorum teşekürler.
Not:Başlığı nereye açacağımı bilemedim o yüzden buraya açtım nede olsa en çok tutulan bölüm :)
ready boost için bellek?
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
593 mesaj
Yıllanmış Üye
357 mesaj
sistemin özelliğine göre çok değişiyor yazma okuma miktarı.
verilen rakamlar ulaşabileceği en üst miktar olabilir.
alıp test etmek gerek
Yeni Üye
49 mesaj
bilinmeyen markaların disklerinden şiddetle kaçınız tanıdıklarınızı da kaçırınız! =)
çin'de kiloyla satılan ürünleri burda allayıp pullayıp satıyorlar,2 ay sonra 'benim disk arıza veriyo,ne yapıcaz' diye soranlar çok oluyor.
kingston,toshiba v.b. markalar ve yetkili satıcıları tavsiye ederim.
OP Yıllanmış Üye
593 mesaj
haklısında ürün mavibilgisayarda satılıyor,mavi ye güvenirim ve 2 yıl garantili,bana hızlar çok iyi geldi ya gözüm kaldı diyebilirim ama sonrada pişman olmak istemiyorum hiç kullanan yokmu bu aleti yada test etme imkanı bulabilmiş olan,gidip kingston almayı düşünsemde bu aletin hızı aklımda kalacak gerçekten çok iyi!