Vista ve Windows 7 ile gelen USB flash bellekleri RAM gibi kullanma özelliği artık bu küçük kullanışlı program sayesinde windows XP 'de de mevcut. Bu özelliğe sahip olmak için aşağıdaki linkten programı indirip kuruyoruz ve sonra takılı bir USB belleği göstererek RAM şeklinde kullanması için ayarlama yapmasını bekliyoruz; kısa bir ayarlamadan sonra hemen kullanıma başlanıyor ve hepsi bu kadar. Ayrıca daha sonra istersek Kontrol merkezinden yeni USB 'leri RAM olarak ekleme veya mevcut olanları kaldırma imkanı var. Ek olarak USB RAM 'de tutulan programları da yine kontrol merkezinden görebiliyoruz. Programın Türkçe seçeneği var ancak lisanssız olduğu için 4 saatlik bi kullanım sınırlaması var.
Bizzat Kendi Tarfımdan İnceLemem ;
-------------------
Kendi izlenimim ise 1GB lık makineme 256 lık USB bağlayarak denedim ve bence gayet performanslı çalıştığını gördüm zaten hemen HDD pagefile'ı kaldırdım ve ona bağımlı kalmaktan kurtuldum aslında 1 GB lık USB ile daha iyi bir performans alınacağını düşünüyorum çünkü benimkini %100 oranında doldurdu kullanırken. Genel olarak bence fena değil özellikle açılırken XP'nin daha hızlı boot olduğunu gördüm. Artık denemek size kalmış...
Download : http://www.eboostr.com/