Merhaba arkadaşlar ge-force 7050m anakartım var ve bununla beraber onboard içinde bulunan Alc662 ses kartım var şimdi size sorum şu ven bu anakartı kullanarak xp işletim sistemini çalıştırdığım zaman Realtek HD Audio Yöneticisinde ekolayzır ayarlarını değiştirebiliyorum yani sadece pop rock diye değil tiz ve bas ayarını yapmama olacank sağlıyor ama vista kurduğum zaman audio yönetisinin görüntüsü tamamen değişmiş olarak buşuyorum sadece yöneticinin içinde kayıtlı olan ekolayzır ayarlarını seçebliyorum sizden isteğim şu xp deki ekranı vistanda kullanabilmemin bi yöntemi varmı beni gıcık etmeye başladı artıık bu durum yardımlarınızı bekliyorum lütffennn
Realtek Alc662 hakkında
Arkadaşım aynı ses kartı bendede var fakat XP de kullanmış oldugun Ses kartının arayüzü vistada yok çünkü vista driverları xp ile bir değil aynı arayüzü kullanamazssın Fakat vistanın Ses düzenleme ayarları xp ye göre daha profesyonel iyi incelersen farkı göreceksin.. Vistadaki ses sürücüleri Studio Kalitesi seçeneğine bile imkan verior deneyip gör..