Realtek Alc662 hakkında

serkan143
13-02-2009, 03:23   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
78 mesaj

Merhaba arkadaşlar   ge-force 7050m anakartım var  ve  bununla beraber onboard içinde bulunan  Alc662 ses kartım var şimdi size sorum  şu  ven bu anakartı kullanarak xp işletim sistemini çalıştırdığım zaman  Realtek HD Audio Yöneticisinde ekolayzır ayarlarını  değiştirebiliyorum yani sadece pop rock diye değil   tiz ve bas  ayarını yapmama olacank sağlıyor ama vista kurduğum zaman   audio yönetisinin  görüntüsü tamamen değişmiş olarak  buşuyorum sadece  yöneticinin içinde kayıtlı olan  ekolayzır ayarlarını seçebliyorum sizden isteğim şu xp deki ekranı vistanda kullanabilmemin bi  yöntemi varmı   beni gıcık etmeye başladı artıık bu durum yardımlarınızı bekliyorum lütffennn

NewAge24
13-02-2009, 04:02   |  #2  
NewAge24 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
140 mesaj

Arkadaşım aynı ses kartı bendede var fakat XP de kullanmış oldugun Ses kartının arayüzü vistada yok çünkü vista driverları xp ile bir değil aynı arayüzü kullanamazssın Fakat vistanın Ses düzenleme ayarları xp ye göre daha profesyonel iyi incelersen farkı göreceksin.. Vistadaki ses sürücüleri Studio Kalitesi seçeneğine bile imkan verior  deneyip gör..