Arsslan sormuş:
Sizden Allah Razı Olsun Sorunumla ilgilendiğiniz için . . .
Benim bilgisayarım aslında Vista.Ses sistemi gayet güzel çalışıyor.Ben Xp formatı attım ve bilgisayarım nedense ses kartını tanımıyordu.İnternette geziyorken Intel sitesine girdim ve Download bölümüne baktım.Realtek ...... başlıklı bir download buldum ve yükeleyeyim dedim.Yüklerken bana hiç bir şekilde Xp sınamasından geçmedi demedi.Yükleme tamamlandı ve bilgisayarım seskartını tanıdı.Ama bilgisayarım açılıştaki Hoş Gerldiniz yazısından sonra öylece duruyor ve hiçbir şekilde yanıt vermiyor. Ctrl + Alt + Del tuşlarına basıp görev yöneticisini açıyorum. İşlemler kısmına gelip explorer.exe'yi kapatıyorum ve yeni görev deyip tekrar explorer.exe yazıyorum. Ve bilgisayarım açılıyo. Belki bir yararı olur diyerek bilgisayarı onar dedim xp cd'sini takıp.Onarırken Realtek ...... Xp logo sınamsından geçmemiş felan dedi. bende devam et dedim aynı sorun yeniden başladı.
Şimdi sorumsa bunu bu program yüklü olduğu halde halledebilir miyiz. Olmadı bana xp logosundan geçmiş Realtek driverının internet adresini verebilirmisiniz.
Şimdiden size çok teşekkür ediyorum.Sorunumla ilgilendiğiniz için.
ben şimdiye kadar size bunu sayazsak 2 defa mesaj yazdım ve ikisinide cevapladınız size çok teşekkür ederim.İnşallah bunu da cevaplarsınız.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Intel pentium d çift çekirdekli işlemci
128 (256 mb paylaşımlı) ekran kartı
Realtek Hd Audio ses kartı
bilsiayarı satın aldığımda vistaydı ama ben xp yaptım.
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; InfoPath.1)