Realtek Audio Driver'ın Xp Logo sınaması

HPQ-User
20-08-2008, 11:19   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

Arsslan sormuş:
Sizden Allah Razı Olsun Sorunumla ilgilendiğiniz için . . .

Benim bilgisayarım aslında Vista.Ses sistemi gayet güzel çalışıyor.Ben Xp formatı attım ve bilgisayarım nedense ses kartını tanımıyordu.İnternette geziyorken Intel sitesine girdim ve Download bölümüne baktım.Realtek ...... başlıklı bir download buldum ve yükeleyeyim dedim.Yüklerken bana hiç bir şekilde Xp sınamasından geçmedi demedi.Yükleme tamamlandı ve bilgisayarım seskartını tanıdı.Ama bilgisayarım açılıştaki Hoş Gerldiniz yazısından sonra öylece duruyor ve hiçbir şekilde yanıt vermiyor. Ctrl + Alt + Del tuşlarına basıp görev yöneticisini açıyorum. İşlemler kısmına gelip explorer.exe'yi kapatıyorum ve yeni görev deyip tekrar explorer.exe yazıyorum. Ve bilgisayarım açılıyo. Belki bir yararı olur diyerek bilgisayarı onar dedim xp cd'sini takıp.Onarırken Realtek ...... Xp logo sınamsından geçmemiş felan dedi. bende devam et dedim aynı sorun yeniden başladı.

Şimdi sorumsa bunu bu program yüklü olduğu halde halledebilir miyiz. Olmadı bana xp logosundan geçmiş Realtek driverının internet adresini verebilirmisiniz.

Şimdiden size çok teşekkür ediyorum.Sorunumla ilgilendiğiniz için.

ben şimdiye kadar size bunu sayazsak 2 defa mesaj yazdım ve ikisinide cevapladınız size çok teşekkür ederim.İnşallah bunu da cevaplarsınız.

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Intel pentium d çift çekirdekli işlemci
128 (256 mb paylaşımlı) ekran kartı
Realtek Hd Audio ses kartı

bilsiayarı satın aldığımda vistaydı ama ben xp yaptım.

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; InfoPath.1)

LYDER
20-08-2008, 11:25   |  #2  
LYDER avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
733 mesaj

önerim ilk basta virüs taramsından gecırın sonra realtekın kendı sıtesınden ilk basta sılın sonra dırevırı yenı bastan yukleyın vede calıstır>msconfig den
baslangıcta acılan ıconlara bakın umarım sorununuz cozulur bıze burdan bılgı verın cozulmeese yardımcı olmaya calısıcam ıns iyi gunler

Mehmet-
20-08-2008, 11:30   |  #3  
Mehmet- avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,296 mesaj

Merhabalar realtekin kendi sitesinden driverini indirin. http://www.realtek.com.tw/downlo ... Conn=3&DownTypeID=3
Eski yüklediğiniz driveri kaldırın. Revo parogramını kullanarak kaldırmanızda fayda var. http://www.tamindir.com/program/16431/Revo_Uninstaller.htm
Kaldırmada hata verirse güvenli modda kaldırın.
Büyük ihtimal sorununuz çözülecektir. Kolay gelsin...

yükleyici
20-08-2008, 14:53   |  #4  
Yeni Üye
20 mesaj

olmadı beyler ya hepsini denedim de
şimdi ne yapmalıyım
ya da programı windows logo sınamsından nsıl geçirebiliriz

yükleyici
20-08-2008, 15:18   |  #5  
Yeni Üye
20 mesaj

beyler yaptım
yine de çalıştığınız için çok teşekkür edrim

STreSS
26-09-2008, 14:11   |  #6  
Taze Üye
1 mesaj

Arkadaşlar noktayı koyim istedim. Benimde başıma geldi az önce deneme yanılma ile öğrendim :P

olay şu..
arkadaş ya modifiyeli xp kullanıyo yada kendi modifiye etmeye kalktı.
herneyse modifiye edenin işgüzarlığı performans artsın diye servislerden
"şifreleme hizmetleri" ni devre dışı bırakmış..
" elle " olarak ayarlayın kullanmak istedi zmn kendisi başlatır zaten..

Yardımcı olabildiysem ne mutlu kolay gelsin...

( Çözüldü diye not düşebilirseniz başlığa yararlı olabilir )

Son Düzenleme: STreSS ~ 26 Eylül 2008 14:13