Pc klavyemi midi klavye olarak kullanıyorum.Ama reasonda klavye ile istediğim gibi ritim yazamıyorum.Bi yerde bi yanlışlık yapıyorum ama bulamadım.Reasondan anlayan varsa yardımcı olabilir mi?
Reason Mıdı Klavye ile Ritim Yazmak
Hangi virtual midi keyboard programını kullanıyorsun?
Bazı programlarda tuşları yeniden sıralayabiliyorsun istediğin şekilde. Ayrıca Reason ayarlar kısmında Midi Keyboard sekmesinden de kullanmak istediğin midi klavyeyi ayarlayabilirsin. Normal midi klavye ya da synthheisser olarak. Midi veriyolu için de LoopBe Monitör tavsiye ederim. Bir de sorununu daha ayrıntılı anlatırsan iyi olur. Klavyeyi kullanırken mi sorun oluyor yoksa Midi Notes ( E tuşu ile ) penceresinde kaydettiğin ritmler tam oturmuyor mu? Ona göre synth yetkisini klavyeye ya da programa vererek ya da F8 penceresinden "note" ları ayar düzenine oturtarak yapabilirsin.
Merhaba . Müziği çok seven bir insanım ve müzik beni dinlendiriyor açıkcası . Tabi müzik dinlemek için bazı araçlara ihtiyaç vardır . Bunlardan bazıları ; behringer mixer , mxl , native instruments , m audio ses kartı , midi klavye vb. gibi araçlara ihtiyaç vardır bence . http://www.muzikekipman.com/KMDefault.aspx?ctrid=11999&;fkey=1248%3dKlavye Sitesi sayesinde bu tür araç ve gereçleri bulmak kolay olacak bizim için . İyi günler.