Reboot Restore RX: Sadece yeniden başlatın!

CHIP Online
21-04-2013, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows'unuzda bir problem mi oluştu? Bu bedava araçla onu birkaç dakika öncesine döndürün!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/reb ... baslatin_39844.html

Resimlerle: Adı duyulmamış 31 harika uygulama

Şimdiye kadar kaç kez "keşke daha yakın tarihli bir sistem geri yükleme noktası oluştursaydım" dediniz? Windows'un sistem geri yükleme özelliği, beklenmedik sorunlar karşısında başvurabileceğiniz güvenilir bir kurtarma seçeneği. Ancak sistemin yedeklendiği tarihten sonra yapılan tüm değişiklikler de, geri yükleme ile birlikte buhar olup uçuyor.


Reboot Restore RX ise, bilgisayarınızın her sorunsuz açılışında sistemin yedeğini alarak bu tür sıkıntılardan kurtulmanızı sağlıyor. Örneğin bilgisayarınızı sorunsuz bir biçimde açtınız. Yazılım o anda sistemin yedeğini alıyor. Çalışırken Windows'ta bir sorun yaşandıysa, tek yapmanız gereken yazılım yardımıyla sistemi tekrar başlatmak. Bu sayede, bir önceki açılışta gelen her şey, yine karşınızda oluyor.


Ücret ödemeden kullanabileceğiniz uygulama sayesinde sistem geri yükleme noktaları oluşturmaktan kurtulacak, sürücü ve güncellemelerden kaynaklanan sorunlarla karşılaşmayacaksınız. Yazılımın bir de ücretli, daha kapsamlı sürümü olduğunu da söyleyelim...

Tüm Konu: Reboot Restore RX: Sadece yeniden başlatın!

Resimlerle: Adı duyulmamış 31 harika uygulama

Kaynak: www.chip.com.tr