Receiverdaki görüntüyü Nasıl Pc ye kaydederim??

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Karadavut
23-12-2005, 16:45   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
555 mesaj

Arkadaşlar receiverdaki görüntüyü bilgisayara nasıl aktaracağımı söylerseniz sevinirim.Eğer aktarılabiliyorsa görüntü kalitesi ve sesde filan bozulmalar olurmu?Birde hem analog hem de digital harici tv kartı var mı?Eğer hem analog hem digital harici tv kartı yoksa pcı yuvasından bilgisayara bağlanan tv kartı warmı?Arkadaşlar kusura bakmayın bu konuyu tv kartı bölümüne açmıştım fakat cewap alamadım o yüzden buraya yazdım.
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.Üzgün

Son Düzenleme: Karadavut ~ 24 Aralık 2005 21:41
darkstar
23-12-2005, 23:18   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,029 mesaj

dostum bu soruyu daha once yanitlamistim ben eski forumlari karistirirsan bulusun

Karadavut
24-12-2005, 22:01   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
555 mesaj

Arkadaşım darkstar senin dediğin gibi forumları karıştırdım.Konuyu buldum fakat yeterli bir cewap alamadım.Şimdi ben zaten harici bir tv kartı almak istiyorum.Bu ayki chip dergisindeki harici kart hoşuma gitti.Daha iyisi warsa bildirirseniz sevinirim.Şimdi eğer bir harici tv kartı alırsam bu analog tv kartı ile dijital yayınlarıda izleyip kaydedebilir miyim?Bende receiver war ve receiverda "RS 232" diye bir çıkış olduğunu gördüm.Sizce bu çıkışı tv kartı veya bilgisayara bağlanabilir mi?Bu gördüğüm çıkış daha çok seri port'a benziyordu.Ayrıca hem digital hem de analog bir harici tv kartı varsa söylerseniz sevinirim.Arkadaşlar bu konuda bigi olan warsa lütfen söylesin.Bu konuyu kaç seneden beri araştırıyorum kimseden tatmin edici bir cewap alamıyorum.Bu konuyla ilgilenirseniz sevinirim.Şimdi durduk yere 400 YTL verip bir dvd recorder almak istemiyorum.
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.