Recep abi ben technoji formundaki BilgisayarKurduyum.
Bildiğin üzere ben logitech 280 tllik direksiyon alaktım.
Fakat arkadaşım bana crysis2 oynunu getirdi ve oyna dedi.
Oyunu yükledim.Fakat 25-30 fps de oynuyorum.Çok az hayalet etkisi yaşar gibiyim.Oyundan çok zevk alamıyorum. Ve karar verdim. Gittim bilgisayarcıya ( aynı bilgisayarcıD favori bakkal ) dedimki aynen şöyle:
Ben ekran kartımı yükselticem.HD 6850 ne kadar dedim. 340 Tl dedi.
Eski ekran kartımı 2. el olarak versem kaç liradan alırsın dedim.Üstüne para katıp almak istiyorum dedimOlur dedi. HD 6670 2. el kartımı vericeğim 140 TL DÜŞÜCEK FİYATTAN. Geri kaldı 200 tl onuda cebimden vericeğim.
Sorum şu olucak.340 tl verip hd 6850 ekran kartımı alınca crysis2deki oyun performansım kaç fps artar.30 iken kaça çıkar yani.
Bu arada HD 6850 SAPPHİRE MODELİ.
Bu fiyata daha iyi bir ekran kartı alabilirmiyim?
Sapphire hd 6850 1 gb 265 bit. Hafızası 1 gb yetersiz kalırmı sence ?
Bu arada 350 watt psu yetermi dedim.Yetmeyebilir dedi.Deneriz çalışmazsa-oyunlarda sıkıntı yaratırsa EKRAN KARTINI TAKMAYIZ DİREK ANAKARTA BAĞLARIM. 1 ay sonra yeni alıcağın psu ile beraber takarız dedi.
PSU ALICAĞIM AMA EKRAN KARTINDAN SONRA.İLK ÖNCE EKRAN KARTINI ALICAĞIM ÇALIŞIRSA SORUNSUZ 1 AY SONRA PSU ALICAĞIM YİNE AMA ÇALIŞMAZSA EKRAN KARTINI 1 AY KULLANMADAN DİREK ANAKARTA BAĞLIYACAĞIM.
SENCE SAPPHİRE HD 6850 İYİMİDİR? 755 GRAFİK İŞLEMCİSİ AZ GİBİME GELDİ. İYİ BİR KARTMI YOKSA AYNI FİYATA ÇOK DAHA İYİSİ BULUNURM?
HD 6850 NİN HANGİ MODELİNİ TERCİH ETMELİYİM? SAPPHİREMİ AMD RADEONUN MU ?