Recep Baltas simdi iyikide konuyuyu kapatabilyn ya vallkaha kendini bisey mi zannedyn anlamym durduk yere ortada bissuru cop konu varken adam gelmis benim konuyu kapatmis simdi bunu okurken benim sinirlendigimi dusunuyorsan eger hic sasirma cunku sinirlenmedim yaptigin ayiptir hic degilse konuya uyari verebilirdin degil mi iste bu senin acizligini ve gecmisteki kinin oldugunu gosteriyor ayip yaptigin diyorum simdi asagiya recep baltasi ogecek olan bisuru seyler yazicaklar cunku millet yalaka onu da biliyoruz da neyse ya cigeri 5 para etmezlerle ugrasmaya degmez ama yaptigin ayipti RECEP BALTAS hic degilse uyari verebilirdin ortada bissuru copluk konu varken ,,,,,,,,,,,,,,{}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}
{{{{{recep baltasa}}}}
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.sen recep abi ile hiç özel msn gibi bir ortamda konuştun mu konuşmadığın belli kardeşim
kendisi çok iyi bir insan yalaka olsun diye söylemiyorum bakma sitede böyle olduğuna haklı ama konuyu kaoatmakla o oyunlar ne zorluklarla yapılıyor biliyormusun kardeşim özel ortamda recep abi çok iyidir sitedede çok iyidir sitede biraz soğuktur oda siz korsancılar yüzünden
acaba recep abin korsan oyun hic oynamamismidir
oynamak veya oynamamak önemli değil önemli olan sonradanda olsa o oyunu paran olduğu zaman orijinalini almaktır
recepin kilitledigi oyunda crysisi satin aldigimi soylemistim oraya sadece crysis 2 nin ne kadar guzel ooldugunu soylemek istemistim ve bu yuzden yeni konu actmistim ama anladim ki adam bize uyuz e napalim o uyussa bizde ona uyuzuz biz crysis 2 yi almicaz demiyoruz sadece oynadik guzel diyoruz
Direkt olarak bir kullanıcıya yönelik konu açmak ya da mesaj yollamak yasaktır, bu iş için özel mesaj sistemi var zaten. Kaldı ki, her ne kadar elimizden geldiğince size yardımcı olmaya çalışıyor olsak da, CHIP Online yönetici ve denetmenlerinin kendilerine yönelik foruma yazılan ya da özel mesaj sistemiyle gönderilen mesajlara cevap verme yükümlülükleri yoktur.
Eğer kendisinin uyguladığı yaptırımlarla ilgili bir sıkıntınız varsa Recep Baltaş'a özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz.