sizce bu filmlerden hangisi gitmeye değer?
Recep ivedik mi arog mu osmanlı cunhuriyeti mi
- 1
- 2
Slh_gln arkadaşım burası bir teknoloji forumu rica edersem bir sinema forumuna üye olup oradabu soruyu sorsan?Hıı cevapta :)Recep İvedik:)
Recep BaltaşRecep İvedik yüzünden bana İvedik demiyolarmı fıtık oluyorum.Yalnız cem yılmaz bir basın toplatısında o fragmanın gerçek arog ile hiçbir alakası olmadığını söylemişti.O yüzden biraz daha beklemekte fayda var sanırım.Bence Arog.
"Alyen mi? Ne alyeni yaaaa?"
"Alyen diyil lan! Alien" :
hepsi farklı filmler biri durum komedisi(recep ivedik) diğeri zeka dolu ince esprileri olan bi film(arog) oteki ise ata demirerin filmi karar senin hangisini seviyorsan ona git
bence recep ivedik daha iyi çünkü güzel komedi yapmış arog fazlasevemedim ama recep güzel git ona :D
recep ivedik forever recep ivedik 2yi bekliyom :)
gonuşma layn!
bence osmanlı cumhuriyetinden umutluyum ata bu işi yapacak bence
QUAKE-4bu filmede gittim cok süperdiKutsal Damacana
Cem Yılmaz ın hiç bir filmini sevmiyorum
Forever Recep İvedik
QUAKE-4quake noktayı koymusKutsal Damacana Kutsal damacana'na kadar harika güzel bir komedi filmi görmedim izledikten 3gün sonra bile hala gülebiliodum...
kutsal damacana ivediğe göre iyiydi
ivedikte toplam 5 espri var gülünecek...
gora daki ince espri ve zekadan dolayı şimdiye kadarkilerin en iyisi gora
arog dan da aynı başarıyı bekliyorum...bence arog>osmanlı>ivedik
bence hepsi iyi hepsinide izlerim çünkü hepsinide çeken adamların espri yetenekleri farklı. ayrıca gora güzelde bence "herşey çok güzel olacak" cem yılmazın en güzel filmi
Razorbackgora güzelde bence "herşey çok güzel olacak" cem yılmazın en güzelgora komedi alanında en iyisi herşey çok güzel olacak da kendi alanında çok iyi...
ersinbakarbence recep ivedik daha iyi çünkü güzel komedi yapmış arog fazlasevemedim ama recep güzel git ona :Recep ivedik hiç izlemedim izlememde fragmanlardan anladığım kadarıyla gerizekalı espirileri yapıyor...0 - 14 yaş arası bana göre...
physfgkutsal damacana ivediğe göre iyiydiya işte filmden anlayan bir kişilik benim söyliceklerimi söylemişsin teşekkür ederim... ivedikdekiler çocuk espirisi hiç filmini izlemedim sadece fragmanlara göre söylüyorum 0 - 14 yaş arası bir film...
ivedikte toplam 5 espri var gülünecek...
gora daki ince espri ve zekadan dolayı şimdiye kadarkilerin en iyisi goraarog dan da aynı başarıyı bekliyorum...bence arog>osmanlı>
hiç birine gitmedim zaten yakında tv ye verirler veya cd sini bulurum ama gitmeye gönlüm olsa recp ivediğe giderim
kmcRecep ivedik hiç izlemedim izlememde fragmanlardan anladığım kadarıyla gerizekalı espirileri yapıyor...çok saçma.0 - 14 yaş arası bana göre...
gerizekalı esprileri yaptığı için mi en çok izlenen film oldu recep ivedik
- 1
- 2