Hadi bakalım yarın gideceğim :)
"Recep İvedik"
- 1
- 2
ben netten çekip izledim az önce fragmanlar dışında pek komik değil.....yani sinemaya para verilcek kadar komik değil tüm espriler fragmanlarda geçtiğinden o kadarda komik gelmiyor..gitmek isteyen arkadaşlar bir kez daha düşünsün..
erdem187ben netten çekip izledim az önce fragmanlar dışında pek komik değil.....yani sinemaya para verilcek kadar komik değil tüm espriler fragmanlarda geçtiğinden o kadarda komik gelmiyor..gitmek isteyen arkadaşlar bir kez daha düşünsün..tamamen katılıyorum...
Elazigli haklı çok güzel değildi bir kaç tıbbi terim ve argodan ibaret sonu daha keyifli olabilirdi 10 üzerinden 6.5 verdim.
En azından parayı ödemeyi unuttuğumdan beleşe gdetirdim :D
Küfürden başka birşey yok. Şahan'ın kalitesizliği de burdan geliyor. Mizah yok, hiçbirşey tok. Bomboş bir flim. Tabi bu benim düşüncem izleyip beğenenlere saygı duyuyorum. Ama küfür dolu sözlere duyup gülmek çok saçma. Ne biçim bir toplum olduk biz böyle anlamıyorum?
Geçenlerde netten indirip seyrettim ve son zamanlarda izledigim en kötü filmlerden biri oldugunu söyleyebilirim.Ana karakter Recep İvedik Leman’daki Kozzi karakterine benziyor. Hikayenin kurulum aşaması acemi ötesi bir beceriksizlikle kotarılmış ve gerçekten çok kötü.Genel olarak tam bir zonta şeklinde tanımlayabilecegimiz,kimseyi zerre kadar umursamayan
%100 bencil Recep cüzdanı buldugunda bir anda nedense bir erdem timsali kesilip güneyde bir yerlerde olan sahibine cüzdanı götürmeye karar veriyor.Neyse….uzun çözümlemeler yapmaya gerek yok senaryo tam bir felaket.Akılda kalan sadece bir iki komik sahne,onun dışında beş para etmez. Ama nihayetinde bunun çok da önemi yok,çünkü memleketim insanı pek kaliteden anlamadıgı için yine de iyi bir gişe hasılatı elde etmesi muhtemel.Çocuklar için eglenceli olabilir ama bir yetişkinin bu filmden iyi diye bahsetmesi ………
Bir iki espiri dısında muthiş vasat bir film. Hanı ınternetten ındırıp ızmeye bıle degmez. Kotana yazık olur. Murat'ın da dedıgı gıbı bır ıkı espiri onun dısında mort bır fılm.
Borga-xBir iki espiri dısında muthiş vasat bir film. Hanı ınternetten ındırıp ızmeye bıle degmez. Kotana yazık olur. Murat'ın da dedıgı gıbı bır ıkı espiri onun dısında mort bır fılm.Kotama yazık olurBence de Borga abi. Ben de arkadaşları kırmayıp gittim. İnsanlar çoğunlukla küfürlere gülüyor O kadar da ahım şahım bir film değil
emre1990...İnsanlar çoğunlukla küfürlere gülüyor...o zaman sinemaya 7-8 lira verceklerine bana 5 lira versinler ordan daha kral küfür ederim hepsine walla, gülmekten yarılırlar heralde
elazigliemre1990...İnsanlar çoğunlukla küfürlere gülüyor...o zaman sinemaya 7-8 lira verceklerine bana 5 lira versinler ordan daha kral küfür ederim hepsine walla, gülmekten yarılırlar heralde
XxXDaRKoXxXElazigli haklı çok güzel değildi bir kaç tıbbi terim ve argodan ibaret sonu daha keyifli olabilirdi 10 üzerinden 6.5 verdim.devamını da çekeceği için filmin sonunu öyle yapmışEn azından parayı ödemeyi unuttuğumdan beleşe gdetirdim :
ayrıca filmde abartıldığı kadar da küfür yok. (cem yılmazın filmleri bence daha küfürlü) bu filme küfürlü diyorsunuz ama bazen çok beğenilen yabancı filmlerde daha çok küfür oluyor.. o kadar fu.ck diyorlarki sanırsınız ki film fu.ck üzerine kurulu..
Film güzeldi ama ben çok daha iyisini bekliyordum.Zaten 5 aydamı ne çekilmiş.Şahanın tiplemelere hastayımdır zaten ama filmin 2.geleck ins. :) Sonunda Sibel ; Recepp dedi yha o yüzdn :)
neverofneverFilm güzeldi ama ben çok daha iyisini bekliyordum.Zaten 5 aydamı ne çekilmiş.Şahanın tiplemelere hastayımdır zaten ama filmin 2.geleck ins. :) Sonunda Sibel ; Recepp dedi yha o yüzdn :)Ben de öyle düşünüyorum..
Evet gerçekten çok komik ancak biraz saçma olmuş hatta çok saçma !!!
sadece güldürmek amaçlı yapmışlar ama güldürüyor...
SÜPEr film.
gonuşma layn!
ulan (bi cümle ddaha var hatırlamıyom) O dilini kopartırım seninn.
paylaşımın için teşekkürler gerçekten bu adam işini iyi yapıyor cemin makamını alacak diyecem cemin bir sözü var bilmem bilirmisiniz ... :)
- 1
- 2