"Recep İvedik"
- 1
- 2
cok komedi bu ya, bekliorum sinema tarihini gitcez arkadaşlarla walla. hele gecen hafta beyaz show'da şahan varkende cok fena gülmüştüm zaten
harbiden acayip komik bu adam ya:)
Recep İvedik'i Şahan izleyenler bilir "Kim 500 milyar istemez ki " serisi mi diyeyim onda vardı :)
Filmi bu aksam izleyecektık umarım bır aksılık olmaz.
Bu süper bir film yaa..Çok komik..
Bi organizasyon düzenliyim de gidicez arkadaşlarla..
sinema yı izledim :)
gözlerim yaşardı izlerken,halen sinemayı izlemeyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.
güldürü derecesi nedir denilse 10 üzerinden 10 alır benden
bizde arkadaşlarla gidicez bikac gün icinde, guzel bisi bekliorum bende fragmanı yetıo zaten yardırmaya
güldürecek çok fazla kelimeleri var ancak burada yazmak istemedim,gidin görün :)
Film i bugün izledimde çok harika herkese gitmesi için tavsiye ederim. Konuşma layyn
ayakta alkıslanacak bır fılm cem yılmaz hıkaye gora falan yanında sıfır kalır mutlaka ızleyın ozledıgımde Turk fılmı olduguna ınanamadım o kadar komık zaten basından ıtıbaren full guluyosun
esprilerin çoğu küfür içeriyor..
bugun bende gittim arkadaşlarla, fragmandaki esprilerlerin ve komik kısımların cogundan olusmakta film zaten. pek bi fazlalık yok, ayrıca ole cok büyük hayallerle gitmeyin. benden demesi
pazartesi gideceğim GNÇTRKCLL hesabı...
Kopabilcek miyiz bakalım...
sinemaya gidip fragmanlardaki esprilerle karşılaşırım diye sinema parası boşuna gidicek diye üzülüyorum..en iyisi netten çekmek:)
erdem187sinemaya gidip fragmanlardaki esprilerle karşılaşırım diye sinema parası boşuna gidicek diye üzülüyorum..en iyisi netten çekmek:)bencede öyle yap.
arkadaşlar film sizce nasıl?Gitmemizi tavsiye eder misiniz?
mehmetasik008arkadaşlar film sizce nasıl?Gitmemizi tavsiye eder misiniz?Herkes şiddetle tavsiye ediyorum diyor siz hâlâ gideyim mi diyorsunuz. Durmanız hata
Bencede gitmlisinizz cok güzel bir film bazı sahnelerde kopuyorsun zaten.
Recep ivedik'in mail adresi süper en kısa zamanda bir tanede kendim alacam:))
recep_*!?-ivedik95''@.com
- 1
- 2