Recovery cd si ile format atılması

HPQ-User
04-12-2009, 10:04   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

buketbuket sormuş:
harddiskimdeki bilgilerimi yedeklediğimi zannedip recovery cd si ile laptopa format attım ve üzerine veri yazıldı(oyunlar ve asus programları)fark ettim ki data kısmında sadece eski belgeleri almış,yenilerim ve bazı eski belgeler yok.Bu verileri nasıl kurtarabilirim?

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
asus n51vf
vista premium

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0)

OnlyMann
04-12-2009, 10:24   |  #2  
OnlyMann avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
2,779 mesaj

yüklediğiniz recovery işlemi disk bölümlerinin farklı boyutlarda oluşturulmasını sağlıyorsa kurma sorunu yaşayabilirsiniz. verilerinizi kurtarmak için RecoverMyFiles programı veya benzer programlarla kurtarabilirsiniz ancak bu işlem uzun zaman alabilir. ayrıca sizden kayıt yeri isteyebilir bu aynı  disk olamaz diyebilir. bunun için kurtarmayı diskinizi farklı bir makinaya takıp kurtarmayı denemelisiniz.

buketbuket
04-12-2009, 20:30   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

Teşekkürler,ama zaten denedim:) Recovery my files ın son sürümünü ancak paralı olduğu için olmadı.Bende de lisans anahtarı yok :) Programın bulduğu dosyalar ise öncekiler değil,formattan sonra yüklenenler,bunun nedeni ne olabilir?Fabrika ayarlarına dönmenin yolu var mı kendi kendime?