merhaba arkadaşlar ne yazıkki format esnasında yanlışlıkla D yi silmişim kurtarmak içinde yukarıda yazan programı kurdum ama ne yazıkki bu programı kullanamıyorum bu programın türkçe yaması varmıdır veya nasıl türkçeleştirebilirim yada o da yoksa nasıl kullananbilirim lütfen yardım edin teşekkür ederim.
recovery my files v3.98 kullanımı
Öncelikle kurtarma işlemini yapacağın Hdd üzerin de yapmalısın Hdd yi söküp başka bir Pc de kurtarma işlemi yapman Daha kesin sonuca ulaşmanı sağlar
Önereceğim Program :
1:Power.Data.Recovery v4.1.2 (c)
2:O&O FormatRecovery 4.1.1146
bu vermiş olduğun programlar benim vermiş olduğum programlardan dahamı iyidir yada benim verdiğim program işe yaramazmı birde dostum benim vermiş olduğum programın türkçesi yokmudur yada türkçe yama yada bir zaman görmüştüm bütün programları türkçe yapan bir program var dı onu biliyormusun çok teşekkür ederim dostum
veri kurtarma teferruatlı iş aslında eger veri kaybın ciddi bişi ise bilir kişiye başvurmanı tavsiye ederim
bu programlar karmaşık ama 2. program daha kullanışlı
senin bahsettiğin programın TR yamasınıda bulamadım :( kullanmadım da performansını bilmiyorum
recovery my files bütün bilgileri geri getiriyor ben her zaman kullanıyorum fakat getirdiği dosyaların bazılarını açmıyor .jpg .gif gibi resim uzantılı dosyaların yarısını getiriyor ama bence en iyiside recovery my files
Dostum aynı sorun gecenlerde benim başımada geldi ama ben baya birşeyler yapmaya çalıştım olmadı.. D ye format attıktan sonra bilgler yükledim biçimlendirdim falan...sildikten sonra hiç bir işlem yapmadan recovery my files kurucaksın neyı fast format secip hangi bölümde arama yapacağını seciyorsun sonra hangi uzantılı dosyaları arıycaksın onları seciyorsun sonra gerisi o buluyor saten bittikten sonra yukarda save yeri var ona tıklıyorsun ve kurtarılan bilgileri nereye kayıt edeceği seciyorsun..Bu kadar kolay ama bilgin yoksa bilir kişiye git çünkü fazla değişlik yaptığında resimler müzikler sorunlu oluyor..word belgeleri falan açmıyor...