comodo internet securty yi kurdum pc yi tarattım comodo şunları buldu
unclasifield malware: C:/windows/ system32/driver/ royal sys
unclasifield malware: c/windows/NIRCMD .EXE
BUNLAR NE NASIL SİLİNİR
ayrıca pc de eset var
comodo internet securty yi kurdum pc yi tarattım comodo şunları buldu
unclasifield malware: C:/windows/ system32/driver/ royal sys
unclasifield malware: c/windows/NIRCMD .EXE
BUNLAR NE NASIL SİLİNİR
ayrıca pc de eset var
ya rumuzu değiştirip mi gelelim konu açalım kimsanin salladığı yok benim açtığım konuları
6.hisya rumuzu değiştirip mi gelelim konu açalım kimsanin salladığı yok benim açtığım konuları
6.his Mesaj Tarihi: - Bugün : 01:47:49
6.his Yanıt Tarihi - Bugün : 02:18:23Gecenin 1'inde konu açıp, aynı gecenin 2'sinde cevap bekleyip gelmeyince isyan mı ediyorsunuz? Neyse.
ESET bulmadı mı? Yani sadece comodo mu buldu?
Okuduğuma göre, Windows'u kontrol edebilen, ama aslında virüs olmayan, antivirüs programlarının "İstenmeyen Yazılım" olarak değerlendirdiği bir komut programı.
6.hisya rumuzu değiştirip mi gelelim konu açalım kimsanin salladığı yok benim açtığım konularıgel degişelim rumuzları...
H@ckerCesurgel degişelim rumuzları...
H@ckerCesurgel degişelim rumuzları...Çok müzdaripsen değiştirebiliyorsun.Derdini anlat adminlereCombofix programıyla bir tarat derim ben.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (98807) ~ 05 Nisan 2009 22:10
JeWoRÇok müzdaripsen değiştirebiliyorsun.Derdini anlat adminlerebu combofixin resmi sitesi varmı araştırdım sadece gezginler nette vardı downloadı ama o site güvenlimi bilmiyorumCombofix programıyla bir tarat derim ben.
JeWoRCombofix programıyla bir tarat derim ben.
SCARFACE_bu combofixin resmi sitesi varmı araştırdım sadece gezginler nette vardı downloadı ama o site güvenlimiEvet güvenilir.Birde güvenli kipte taratırsan daha iyi bir sonuç alırsın. Programı çalıştırmadan önce sistemindeki av yazılımını devredışı bırakmalısın.