ne biçim tam sürüm ya 7 günlük tam sürüm ama reklamı süper çok sevinmiştim ama hayal kırıklığı yaşadım daha uzun süreli olabilirdi diye düşünüyorum illa para vermek gerekiyor ama reklam tam kandırmaca şöyle olmalı reklam "7 günlük tamsürüm"niye insanları tam sürüm diye kandırıyorsunuz çok sevinmiştim ama ardından dergiye çok kızdım dergiye 4 yıldır alıyorum eleştirilerim daha iyi olması içindir.chıp yinede 1 number
red house sözlük hakkında
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bir aldatmaca gibi birşey diyebiliriz, cd nin içerisinde son sürüm (deneme sürümü) , ve eski bir sürüm (sözde tam sürüm) var.Sözde tam sürüm dememin sebebi, deneme sürümü cd siz çalışmasına rağmen, (sözde) tam sürüm çalışabilmesi için cd istiyor.Diğer topicte egemen'in yazdıklarınada aynen katılıyorum..
Aldatmaca Bslık ICIn Bende CHIP edıtorlerını yada o baslıgı koyanları Kınıyorumm
Dergiyi bugün aldımda yorumlara gözüm takıldı, sorum yukarıdaki arkadaşlara aslında
1. Daha önce hiç orjinal yazılım (ya da orjinal oyun diyelim, keza daha çok görülüyor bu tür örnekler) kullandınız mı? Kullandıysanız, orjinal oyunlar, çalışabilmeleri için CD istemediler mi? İstedilerse TAM SÜRÜM olmuyorlar mı? Yani o yazılımlar veya oyunlar (sözde) mi orjinal oyun oluyorlar? Yoksa bu balçığın diyer adımı?
2. Madem tam sürüm varsa ve üzerinde tam sürüm yazılımın sürümü bile doğru yazılmışsa, bunun aldatmacası nerde yukardaki arkadaşlar bi anlatsın ya.
3. Elvis senin gibi deneyimli bi üye bile bunu farketmedimi yoksa dergi almadınmı?
Düzeltme: Dergi sayfasına baktım, 179. sayfada açıkça tam sürümün nasıl kurulacağı yazıyor.