slm
arkadaşlar redhouse 3 jenerasyon ürün kodu yazma yeri 4 haneli email ime gelen aktivasyon kodu 3 haneli bir türlü aktif edemidim yardım ederseniz sevinirim slmlar
slm
arkadaşlar redhouse 3 jenerasyon ürün kodu yazma yeri 4 haneli email ime gelen aktivasyon kodu 3 haneli bir türlü aktif edemidim yardım ederseniz sevinirim slmlar
Redhouse'u kurdupun klasöre git.Ordaki CD aktivasyonuna tıkla.Ürün kodu bölümüde ilk yeir zaten kendisi yazmış.(CD2)Devamındaki 3 bölümüde e-mail adresine gelen şifreyle doldur ve aktive et.
bana göndrelien aktivasyon kodu xxx-xxxxx--xxxxx
ürün üzerinde istenmekte olan key (cd2 ) kendileri yazmış diğer boşluklar da xxxxx-xxxxx-xxxxx olarak istiyor bir türlü aktifleştiremedim
saygılar
merhaba arkadaşlar bende de sorun oldu..cd key(CD2-....-.....-......) ve gerekli bilgileri giriyorum internete de bağlı olduğum halde onay kısmına tıkladığımda connect...ardından disconnect diyor tekrar onay diyorum ve aynı sonuçla karşılaşıyorum.birkaç defa tekrarlayınca şöyle bir hata veriyor "Acces violation at address 00404bdc in module 'RH3_cd_Aktivasyon.exe'.write of address 0028795".bu durumda nasıl aktive edebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar isterseniz aktivisyonda yardımcı olabilirim.
ne duruyorsun yardımcı olsana kardeşim slmlar.
Arkadaşlar Cd aktivasyon kodu açılmıyor anahtarı aldım ama giremedim yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnn!
Chip dergisi cd içerikleriyle bir çok konuda yardımcı bilgiler yayınlıyor.Redhaus da bunlardan biri.Ancak ardan 2 ay gecmesine rağmen aktive edemedim.Dergiye yazdım kod göndermelerini istedim,gelmedi,maille geliyor deniliyor mail adreslerimde bulamadım.kısacası Bu kadar zahmetli,dolanbaçlı yollara başvurmadan hizmet getirsele olmazmı.Ben bu tarz yardımlardan hoşnut değilim.Biraz daha kolay kazanım sağlasınlar derim
ben de aynı sorunu yaşıyorum nasıl aktıvasyon kodu alabilirim redhouse sitesinde chip bağlantısı olduğu soylendı ama kaç hafta oldu.ben hala göremiyorum.email attım cevap yok kandırıldık mı acaba..
evet bu link nerede..bi türlü göremiyoruz..