arkadaşlar regeditten virüs nası temizleniyor ?
regeditten virüs nası temizleniyor?
Lo boşver kardeşim ne işin var regeditte
ya o yol daha garanti sanırım.. bu virüs prgramlarına güven olmuo ki virüsü bulamıyr çoğu prgram.. eğer biliorsan regeditten virüs silmeyi yardımcı olursan sevinirim..
öyle her virüs için regeditten den manuel silme diye bir şey yoktur.Bazıları için bu söz konusudur.Ama hepsi için değil.Çünkü bazıları regeditte bulmak çok zordur bazılarının diğer parçaları başka yerlerdedir.Bunun tek çözümü antivirüs yazılımı kullanmaktır.
Regedit uzamanlık ve deneyim gerektiriyor. Kullanımı hakkında yeterli bilgi sahibi değilseniz fazla kurcalamanızı tavsiye etmem , çünki işletim sisteminizin sorunlu çalışmasına yada çalışmamasına neden olabilir. Antivirüs programlarını kullanın .
kesinlikle katılıyorum.regedit de yaptıgı nhyer deyişiklik pc nin çalışmamasına yada sorunlu çalışmasına sebeb olabilir.tecrübelerimden konuşuyorum.virüsü silcem derken topdan windows u silwbilirsin.
Regedit uzamanlık ve deneyim gerektiriyor. Kullanımı hakkında yeterli bilgi sahibi değilseniz fazla kurcalamanızı tavsiye etmem , çünki işletim sisteminizin sorunlu çalışmasına yada çalışmamasına neden olabilir. Antivirüs programlarını kullanın .
Güzel bir cevap + Bazı virüs, keyloger lar Anti virüslerden kaçabiliyor böyle durumlarda deneyimli insanlardan bilgi almanızı tavsiye ederim
Örnek bir konu ve videolu anlatım
https://www.chip.com.tr/forum/dll ... keylog_t125327.htmlSon Düzenleme: invertor ~ 05 Aralık 2009 20:50