bence de elvis'in dediği en mantıklısı..
REKLAM MARKALARI VE GENÇ CHİP OKUYUCULARI
- 1
- 2
Ama muhalif oluncak bişey yok bence, en azından bu konuda. Zaten biliyosunuz ölğmler falan arttı bu satecilik olayından sonra. Hem adamlar rakıyı aşmış cin tonik şarap falan da yapmaya başlamışlar.
O.K. REKLAMINA KARŞI OLAMAM ÇÜNKÜ BU REKLAMIN HEM İLERİKİ YILLARDA KONTROLLÜ ÇOÇUK YAPMA GİBİ (ABARTTIM GALİBA DOĞUM KONTROLÜ) BİR BİLİNÇLENDİRME AMACI VAR Kİ - BAŞTA AIDS GİBİ BİR HASTALIK BELASI VARKEN BU GİBİ BİLİNÇLENDİRMELERİ GENÇ YAŞTA AŞILAMAK EN GÜZELİ SANIRIM.
Iterlemez bu açıdan bakılırsa haklısın ama bu serzeniş geçen ayki sayıda bulunan bir sağlık ürünü reklamının aşırı derecede hani bi sağlık gerecinden çıkıp daha çok sexsapelliğin gösterildiği bir reklamın yayınlanmasından dolayı bizde bu yüzden tepkimizi gösteriyoruz.Tabiki bu ürün ülke ve milletimizin durumu açısından yararlı ama bu şekilde gösterilmesi hatta alakası olmayan bir yerde (bilgisayar ve teknoloji dergisi) gösterilmesi bizi böyle tepkiye yönlendirdi.
bence de reklamlar iyi değil... katılıyorum... hele bir reklam vardı OK'in neydi o öyle...
Ben neden göremedim acaba dikkat etmedim herhalde ama bu olayıda fazla büyütmemek lazım çünkü derginin para kazanması sonucu okurlara daha iyi bir hizmet sözkonusu... Tabi reklamlarda da içeriğin önemide büyük...
Neyse arkadaşlar fazla uzatmıyalım tabiki bazı şeylere insanların herzaman tepkisi olmuştur buna bende dahilim ama artık olmuş bitmiş bi şey için bu kadar tartışılmanın bi anlamı yok kalmadıda zaten reklamıda gören görmüştür üzerinden 2 ay geçti.
o reklamda bence hiçbir sakınca yok, bazı arkadaşlar bunu doğru bulmuyor ama bence yanlış düşünüyorlar. Bu tepkilerden sebep umarım chip geri adım atmaz çünkü bunların hepsi sadece kuruntu.
Neyse raziel artık pek bi anlamı kalmadı tartışmanın çok zaman geçti üzerinden.
- 1
- 2