Okuma yazmayı yeni öğrenmiş genç bilgisiyarcı beyinlerin bile okuduğu CHIP dergisinde bir daha alkollü içecek reklamı görmemeyi umut ediyorum. Lütfen Türk Gençlerine birdaha alkol ve bağımlılık yapabilecek yasal markaların reklamını yapmayınız.
REKLAM MARKALARI VE GENÇ CHİP OKUYUCULARI
- 1
- 2
Bu reklam konusu daha öncede zaten tartışılmıştı fakat reklamların içeriği değil dergideki fazlalığı konu edilmişti fakat şimdi görüyorumda bu reklam konusu artık fazlalıyığla değil içeriğiyle abartılmış durumda yani önceden belliydi böyle olacağı.
alıntı:
Gönderen : lterlemez
Okuma yazmayı yeni öğrenmiş genç bilgisiyarcı beyinlerin bile okuduğu CHIP dergisinde bir daha alkollü içecek reklamı görmemeyi umut ediyorum. Lütfen Türk Gençlerine birdaha alkol ve bağımlılık yapabilecek yasal markaların reklamını yapmayınız.
Tüm benliğimle arkadaşa katılıyorum!
ARAKDAŞIM sonuna kadar arkandayızz... çok iyi düşşünüyosun..(üstelikte bi yeni üyesin buda ayrıca çok güzel..
Bir gençlik dergisinde bu reklam olur (Tavsiye Etmem Yinede) hadi es geçersin.Ama Bilişim dergisinde bu reklamın olması beni üzüyor..Sorarım size acaba hiç bir birahane masasında Chip dergisi gören var mı?Yada duvarlarında reklamı..Yok neden çünkü hedef farklı.HErşey yerinde olur onun yeriside orası değil..
<blockquote id="quote"><font style="font-size: 9px;" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">alıntı:<hr height="1" noshade id="quote">Gönderen : Bilader
Bir gençlik dergisinde bu reklam olur (Tavsiye Etmem Yinede) hadi es geçersin.Ama Bilişim dergisinde bu reklamın olması beni üzüyor..Sorarım size acaba hiç bir birahane masasında Chip dergisi gören var mı?Yada duvarlarında reklamı..Yok neden çünkü hedef farklı.HErşey yerinde olur onun yeriside orası değil..
[/alinti]
Çok haklısın serdar ama hiç duymuyorlar daha önce dergide reklamlar fazla denildiğinde tepki verdiler şimdide olcağı buydu tabi.
beyler sonuna kadar arkanızdayım bu konudaaa...
Herkes hemfikirse güzeldir....Ama muhalifler olmassada olmaz....
aynen bende destekliyorum.
ama bu konuda mauhalıf yok sanırım....
yanılıyormuyumm...
bence de bağımlılık yapan şweylerin reklamı olmamalı
Masturbasyon (Sperm Çıkışı) buda bağımlılık yapar ama ona karşı çıkmıyorsun şaşırdım yani..
arkadaşalr chip'in gereken uyarıyı alması lazımdı şimdiye kadar ama bu yöneticiler bi tenezzül edip cvp bile yazmadılar...lütfen biraz ilgi chip...
açıkçası ben de şaşırıyorum, oysa tartıştığımız şeyler onların uzağında olan herhangi bir şey değil ki, reklamlarla ilgili ve onlardan bir yanıt bekliyoruz doğal olarak, ne düşünüyorar bu kadar tartışmadan sonra, bunu bilmek hakkımız, ama çok da umut bağlamayalım buna zira 90 konu varsa bunların ancak 5 ine dolaylı da olsa cevap gelebiliyor.
Haklısın selim biz ne de olsa mahkumlarız vede devletten bişey bekliyoruz... ama sonuçta gardiyanlar gelip bizi kovuyor....
Yanılmıyorsam cursed bir kere daha böyle bir benzetme yapmıştı...
Aslında reklam konusunda arkadaşlar hepimiz biliyoruzki chip in para kazanması lazım. ama şöyle birşey olabilir reklamlar azaltılamaz fakat reklam içerikleri düzeltilebilir...
- 1
- 2