Rekor onaylandı: Guiness'te Firefox 3 de var

CHIP Online
03-07-2008, 05:12   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Guiness, Firefox 3'ün bir günde en çok indirilen yazılım olduğunu resmen onayladı. İşte kesin rakam...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Reko ... -3-de-var_7608.html

Resimlerle: Firefox'un rekor anları

Mozilla bloglarında dün yapılan bir açıklamaya göre, Firefox 3'ün "24 saat içerisinde en çok indirilen yazılım" olma amacına resmi olarak da ulaştığını gösteriyor. Guiness, "Download Day" etkinliği kapsamında Firefox 3'ün tam 8.002.530 kişi tarafından indirildiğini resmen duyurdu. Yani Guiness Rekor kayıtları arasında artık Frefox 3'ün de adı geçiyor.

Blogda rekora dahil olan herkese teşekkür edilirken, katılımcılara "Download Day" etkinliği ile ilgili sertifikalarını almaları da hatırlatılıyor. Siz de bu rekorun bir parçası olduysanız, sertifikanızı [url=""] bu adresi[/url] ziyaret ederek hemen oluşturabilir ve basabilirsiniz.

Tüm konu: Rekor onaylandı: Guiness'te Firefox 3 de var

Resimlerle: Firefox'un rekor anları

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Firefox 3'te sevmedikleriniz...

SaGoPa KaJMeR.
03-07-2008, 06:12   |  #2  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,547 mesaj
CHIP Online
Tartışıyoruz: Firefox 3'te sevmedikleriniz...
Sevmedigim Yanı Ooo Yazmayacak Kadar Cook... Firefox beklemedigim Şekilde hayal kırıklıgına ugradım.
Firefox 3 Yamalarla düzeltilene Kadar firefox 2 Devamm ... :((

Reborn91
03-07-2008, 09:05   |  #3  
Reborn91 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
3,307 mesaj

bu adresi ziyaret edebilirsiniz yazan yerde adres yokk :)

_AFD_
03-07-2008, 10:01   |  #4  
Yıllanmış Üye
596 mesaj

bazı bilgisayarlarda çalışmıyor. :D mesela benim ki gibi

Mustafa Akın
03-07-2008, 20:50   |  #5  
Mustafa Akın avatarı
Yıllanmış Üye
3,236 mesaj

Adblock plus yükledim kapanıp kapanıp duruyo Operaya geçtim

frkn_ua
03-07-2008, 21:01   |  #6  
Yıllanmış Üye
893 mesaj

bugün mail banada geldi setifikamı aldım Gülümseme

PCorsan
04-07-2008, 11:11   |  #7  
Taze Üye
16 mesaj

Firefoxda safya kod yorumlamarında çok hata var. Ben web tasarım ve Programlamacıyım. iede normal gösterilen bir php veya asp.net sayfayı firefox2 de farklı şekilde görebiliyordum. Tabi bu görsellik kısmında. Firefoxun yanlış yorumladığı kısıları tekrar düzeltiyordum. firefox 2 ye göre düzenliyordum. Şimdi 3 çıktı başıma bu daha beter yorumluyor. Reklam bölümü top firefox 2 de ve iede düzgün fakat firefox3 de sayfanın en altında görünüyor. Diyelim Flash tuş yaptınız alt alta koydunuz. aralarındaki mesafe belli hepsi height=17 tablo içinde fakar öle bir yorumluyor ki. Bazen, dikkat edin kelimeye :D bazen kafasına eserse tabloyu yok sayıyor her aralık kafasına göre oluyor. mesela html olarak yaptığım site düzgün iken aynı siteyi son uzantısını php olarak kaydediyorum Bazen tipi değişiyor. bu firefox 3 için :D hatta en çok kullandığımız sitelerdede bu hataları yapıyor teknosa.com hepsiburada.com gibi sitelerde de birçok hata var bu yüzden.