winamp'ı iyice optimize ederek 3,876K da çalıştırmayı başardım (normalde 108,000K idi)
işte resmi:
ben 0 yapmayı başardım sizede tavsiye ederim ister sistemden kaldırın ister başlangıztan kaldırın sonra AIMP kullanın hem görsel açıdan hemde kullanımınıda sevceniz bi program bunun bellek tüketimi ben 7 mb-8 mb ile deyişiyor ama süper bi program
biraz reklam mı oldu ne
Mustafa@PCNeler yaptın ?ilk önce bento vs deil classic stili kullandım görsel efektleri sildim eklentileri sildim ana ekrandaki ekolayzırı bile sildim öle oldu...
waybeben 0 yapmayı başardım sizede tavsiye ederim ister sistemden kaldırın ister başlangıztan kaldırın sonra AIMP kullanın hem görsel açıdan hemde kullanımınıda sevceniz bi program bunun bellek tüketimi ben 7 mb-8 mb ile deyişiyor ama süper bi programkullandım onu da güzeldi... ama iyice ayarlarıyla oynamam sebebiyle ana pencere birden kayoıp oldu...
biraz reklam mı oldu ne
winamp'ın normal koşullarda bellek yüklenmesi 6 k Dikkat ettiysen Firefox'un bile 36 K çalışıyor .. ayrıca 108 K olması imkansız .. Zaman aşımı olmuştur onuda kapatıp yeniden açarak normal moduna çevirirsin..
bektashwinamp'ın normal koşullarda bellek yüklenmesi 6 k Dikkat ettiysen Firefox'un bile 36 K çalışıyor .. ayrıca 108 K olması imkansız .. Zaman aşımı olmuştur onuda kapatıp yeniden açarak normal moduna çevirirsin..big bentoyu aç tarayıcı sekmesine geç https://www.chip.com.tr/forum/ yaz gir üstte şarkı bilgileri olan yarin köşede ayarlar var tıkla görsel öğeler yap iyice büyüt orayı 108 K oldu...
O Windows 7 olduğu içindir.
ben winamp kullanmıyorum altarnatif o kadar varki
Biraz önce 13k idi , Winamp'ın tarayıcısını çalıştırınca 106k oldu
winampın 108 mb ram mi kullanıyordu