internette sınırlı - sınırsız ( belirtirseniz sevinirim) kota rekorunuz kaç GB ??
rekorunuz kaç??
- 1
- 2
benimki 220+ diye hatırlıyorum şimdi sayfa çalışmıyor. kotalı bir mbit
1024kbps Sınırsız ADSL ile 1 ayda 160gb, Rapidshare Premium ile download ettim
nerdeyse 20 gün kesintisiz çalıştı bilgisayar.
ooo süpermiş 160 gb
türk telekomu ne kadar sömürsek az
:):):):):) doğru valla yaa
telekom sömürülürken babalarda arada kaynıyo ama :) elektrik faturası (!)Laptop'la download yaptığım için maksimum 60 watt, ayda 7-8 lira'yı geçmez kesintisiz kullanımın maliyeti.
Download yaparken ekranda kapalı 30-35 watt bile yeter laptop'a belki 5 liracık bile elektrik yakıyor olabilir.
o da doğru en fazla ne yakacak kii
Laptop'la download yaptığım için maksimum 60 watt, ayda 7-8 lira'yı geçmez kesintisiz kullanımın maliyeti.komşumuzun ve bizim elektrik faturasındaki uçurumdan öyle düşündüm... hem herkis laptop mu kullanıyor... bugun güncel bi pc için 500watt psu istemiyor mu..?
Download yaparken ekranda kapalı 30-35 watt bile yeter laptop'a belki 5 liracık bile elektrik yakıyor olabilir.
önceden sınırsız 1 mbit idi 1 bucuk aydır 8 mbit kullanıyorum.Bitroad ta premium üyeliğim var.Geçen ay 66 gb çektim.Aslında daha çok çekerim ama bilgisayarında çektiği elektrik parasına acıyorum :( bazıları "amaan ne çekerki" diyorlar ama bi ara torrent için geceleri açık bırakıp yatardım harbiden ertesi ay bilgisayarı geceleri kapatıp yattım elektrik faturasına abartısız bariz bir fark gördüm.O yüzden acıyorum.Yoksa Bitroad da tek link fimler var 4-5 gb direk onları çekiyorum :)
4 mbit uydunet ile şu mesajı yazdım zaman 250 gb download ve 135 gb upload'ım var. debian lenny kurulu laptobumla indirmeler yapıyorum.
en fazla download 440 gb ve upload 230 gb.
İlk Internet bağlantımdan tutun bugüne kadar hala 1.0 Mbps 4GB Limitli İnternet kullanmaktayım. İlk TTNET 'di bağlantım ancak bir kampanyadan dolayı SuperOnline - Tellcom ADSL 'a geçtim. Gene aynı tarife. Bizim ailedekilere ne kadar anlatsan Internet gereksiz bir şey olarak görülüyor. Kotayı aşım sonucunda gelen 50 TL yerine 45 TL verip her ay ne geleceğini bilerek sınırsız kullanmak deneyimini yaşamayı bilmiyor ve anlamıyorlar. İnanın bir ay boyunca o 4 GB 'ı aşmamak için neler yaptığımızı kimse bilmez. Tam bir eziyet. Bilgisayar ortamında yapacağım bir çok çalışmadan mahrum oluyorum ve Internet 'den yeteri kadar faydalanamıyorum ( oyun oynamak, video izlemek, şarkı dinlemek, yazılım indirmek, film izlemek ve daha niceleri ). Bir gün gelicek bende Limitsiz Internet deneyimini tadıcam ama ne zaman... Tasarım yapmak istiyorum; güncellemeler veya eklentiler indirmek gerekiyor. Gerektiğinde İşletim Sistemi veya yazılım güncellemesi yapmak istiyorum aklıma kota geliyor, gerektiğinde sınırsız online oyun oynamak istiyorum kendimi belirli bir zaman müddetiyle sınırlandırıyorum. Tam bir Eziyet ! Sistemde bir okadar vahap.
Konuya gelince 4 GB 'ı aşarak max. 6.800 GB bi rakamı vurmuştum. Ya 6.800 'ü bırakın sınır olmasa bir ayda min. 100 GB 'ı elde ederim ama işte... Ama o gün geldiğinde Internet Sağlayacılarının benden çekeceği var. :)
* Konu İçin Teşekkürler...
1Mbit sınırsız netim var 6 aydır falan neredeyse gece gündüz açık bilgisayar 150-200 gb arası gidip geliyordum.bu hd filmlere merak sarmıştım.ama bi yerden sonra depolama sorunlarınız başlıyo.inanın yer gök dvd oldu.gören arkadaşlar cd cilik mi yapıyosun demeden duramıyorlar:) anlayacağınız için b... çıktı.biraz da maliyetli bi iş tabi hem elektrik hem depolama hem de net vs.bu ay da 80 gb indirmişim nereye kadar gider bilmiyorum ama sıkıldım artık.limitli kotaya geçmeyi düşünüyorum ileride.
1mbit sınırsız tarifem var en fazla bir ay içinde 300GB indirdim. ama bu ay bu rekoru kıracağıma inanıyorum çünkü James Bond serisininin tüm filmlerini 1080p HD olarak indiriyorum haydi hayırlısı :D
yahu bu devirde 4 gb kota kime yeter.
sabah adobe güncelleme yaptı 400mb.
230 watt benim psuda ne yakıcak demeyin gerçekten çok yakıyor:)
40-50lira oynuyor en az ben kullanmazsam
örn,500 wattlık psu sürekli 500 wattlık elektrik yakmaz, gerektiğinde 500e kadar çıkar.
1Mbit sınırsız internet rekor 70 gb genelde film indiriyorum
20 gb ile 40 gb arası devamlı oynar...
- 1
- 2