Merhaba. arkadaşlar benim bilgisayarımda oyun oynamaya kalktığım sırada renkler birbirine giriyor hiç birşey anlaşılmıyor. bu yüzden ekran kartını değiştirdim ama olmadı aynı sorun yine devam ediyor. masaüstüne dönünce birşey yok sadece oyunlarda oluyor. blgisayarı kapatıyorum açıktan sonra uzun bi süre sonra tekrar başlıyor bu sorun. acaba neden olabilir bi fikri olan varmı? Teşekkürler.
Renk Sorunu
senin pc ozaman kaldirmiyor bu oyunlari genellikle oyunlarin boyutu cok buyuk ve bunu toparlamakta zorluk cekiyor. ekran ne kadar
boyle yardim edilmez. sen bize sisteminin ozelliklerini ayrintili sekilde yaz once. ve mumkunse islemci ve ekran karti sicakligini dinlenme modunda ve tam yuklemede kac derece oldugunu yaz.
512 MB sd-133 ram. 128 MB ASUS (AMD Radeon 9550) VGA. İntel Celeron 1.2 CPU var. oyunları kaldırıyor donma falan yok ama sadece renkler karışıyor. AMD Radeon'un son sürücüleri yükledim ama sonuç değişmedi. Teşekkürler.
suruculerde de sorun yoksa ve bu hata daha onceden degil de yeni ortaya ciktiysa isinma sorununa benziyor. kasanin icini ac ve ekran kartinin fanini kontrol et. tozdan vb. durumlardan durmus olabilir. ya da yavas donuyordur. pasif sogutucu varsa uygun fan bulabilirsen fan alabilirsin.
yeni oldu zaten bu sorun ya. ilginiz için teşekküt ederim.
oynadığın oyun için sistemini test et bakalım,yeterli sisteme sahipmisin.
Borga-xhttp://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtestbilgisayarınızın hangi oyunları çalıştırıp çalıştıramadığınızı sanal olarak test eden bir site. Umarım işinize yarar. İstediğin oyunu sec ve bilgisayarını test et
Hadi kolay