Profilinize bakıyor ve şöyle bir konunuz olduğunu görüyorum :
Bu konuda yine aynı şeylerden bahsetmiş, 5 sayfalık bir yardım da almışsınız. Sonuçta probleminiz hafıza modüllerinden kaynaklı olarak tespit edilmiş ve siz de bunu kabul edip haklı da olarak bilgisayarcınızı suçlamışsınız.
Yukarıda @[url=../kisisel/152859/]kyotoprotokolü[/url] arkadaşımız çok detaylı bir sorun listesi yazmış ve daha 2. maddesinde de olası problemin hafıza modülü kaynaklı olabileceğini belirtmiş. Aynı daha önceki açtığınız konuda olduğu gibi siz verilen geniş yanıtı geçiştirmiş ve sanki öbür konuda 5 sayfalık yardım yazanlar bu siteden değilmiş gibi serzenişte bulunmuşsunuz.
Hafıza modülleriniz zaten sorunlu. Bunu kabul de ediyorsunuz. Kasayı açıp donanım denemesi (sorunlu parçayı tak çıkar ile tespit etme ve hatta alınan yere başvurup sorunu kökten çözme olayı) yapmak yerine de yardımcı olmuyorsunuz diyorsunuz ya, ben de size PES diyorum hakikaten.
Ne yazık ki ne 5 sayfalık o konuda yazılanları, ne kyoto'nun yazdıklarını ne de benim yazdığım donanım denemesi ve teknik servis işini yine okumayıp yapmayacaksınız. Muhtemelen bir sonraki mesajınızda daha sert bir üslupla kızacaksınız hakkınız olmadığı halde. Birkaç farklı foruma da gidip yazılanlar hakkında en ufak bilginiz olmadığı halde yaptım mamtım diyip oralardaki yardımcı olmayı isteyen gönüllülerin de şevklerini kıracaksınız. 2-3 hafta içinde de teknik servise gittiğinizde size bu parçalar uyumsuz ya da bozuk denecek. Burada yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara esirgediğiniz birazcik minnet ve teşekkürü teknik servise yapıp, üstüne para da vereceksiniz.
Bu tarz mesajlara yöneticilerin yanıt vermesi gerekiyor aslında...