arkadaşlar pcye format attım adamlar ki disk de at dediler ama attım pcyi zorlayınca yane dosya kopyalarken indirirken pc kendi kendine resat çekiyo açılıştada BOOT DİSK ENTER diyo ne kadar format atsamda ddüzelmiyo neden kaynaklanıyo acaba :??
reset
Arkadaşım birincisi dediğinden pek bir şey anlaşılamıyor. Türkçe yaz istersen...
Ama bahsettiğin Disk Bot Failture cart curt gibi bir hataysa, sabit disk veya cd-rom görmüyor olabilir. Veya açılışta almıyor olabilir. Daha açık yazarsan iyi olr.
"Anlayabildiğim kadarıyla" sabit diskinde bir sorun var ki sabit diskinden işletim sistemini başlatamıyor.
İŞLETM SİSTEMİMİ FAZLA ZORLAYINCA SİSTEME RESAT ÇEKİYO VE FORMAT ATMAYI ÖNERİYO HER FORMATTAN SONRADA BÖLE OLUYO DİYOM Kİ NEDEN OLUYO BU CD DEN Mİ KAYNAKLANIYO YADA KASADAKİ HANGİ PARÇADAN KAYNAKLANIYO BUNDA ANLAŞILMICAK NE VAR Kİ
format atmayı sistemin mi öneriyor, anlamadım şimdi. Öneren kim formatı?
Ayrıca sistemin zorlanması demek, ısınması falan demektir. İşlemcinin sıcaklığına bak. Anormal seviyelerde mi, değil mi diye. Ya da anakart veya ekran kartı sıcaklıklarına bak. Her şey sistemden değildir.
işte ikisinde biride hangisi diyom sorun da orda ztn yoksa fan sıcaklıgı filan hepsi iyi 30 c
hdd dende sorun olabilir imkanın varsa başka bir pc de dene ....
her seferinde aynı cd ile mi format atıyorsun?