d3derr_driverınternatolerror hatasını bende alıyorum yaptıklarımın içinde güncellemelerde var patch lerinide indirdim nvdia yüklemesinide yaptım fakat ben hala d3derr_driverınternatolerror adlı hatayı alıyorum ben bu oyunu oynayamacakmıyım biri beni bilgilendirirse sevinirim
REsident Evil 5 dx9 hatası
- 1
- 2
arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler ekran kartımı değiştirdim ve nvıdıa ge force aldım ve sorun çözüldü
resident evil 5 hata alan arkadaslaerimiz resident evil 5 XP uyarli olmadigi icin sadece vista ve windows 7 calismakta sorunsuz sekilde XP kullanicilari bu oyunu oynaya bilmesi icin bu 2 işletim sisteminden birini yüklemesi gerekmektedir
resident evil 5 hata alan arkadaslaerimiz resident evil 5 XP uyarli olmadigi icin sadece vista ve windows 7 calismakta sorunsuz sekilde XP kullanicilari bu oyunu oynaya bilmesi icin bu 2 işletim sisteminden birini yüklemesi
Windows 7 De de bu hatayı veriyor arkadaşım. "ERR08; Memory Overrun - onarılmaz uygulama kapatma" bu hatayı hepsinde veriyor. Yani denedim ve onayladım. Patch şart. Silent Hill 5 Homecoming deki bug lar gibi bu da saçma bir bug. Yani DX9 da değil Dx10 versiyonunda da bu hata karşına çıkıyor.
arkadaşlar peki benim durumum ney benim bilgisayar vista launcher'i çalıştırırken problem yaratıyor
Arkadaşlar bende Resident evil 5 kurdum oynamaya başladım fakat partlar arasında geçiş yaparken görünen kısa videoları izleyemiyorum ekran karanlık durumda oluyo ses var görüntü yok. Acaba bi yerden kapattık mı dicem o tarz bi ayarlada oynamadım. Diretcx 10 da oynuyorum. Oyunu acaba neden yapar bi yardım ederseniz sevinirim.
Alikan büyük ihtimalle RIP olan bir oyunu kurmuşsundur. Malum RIP edilirken bazı yerler kesilir. Bu yüzden olabilir mi acaba ? Orjinali sanırım 85 TL civarındaydı.
oyunun orijinal olduğunu varsayarak cevap veriyorum oyuna launcher.exe den gir
Oyunun Directx hata vermesinin sebebi ; Eğer oynunuz orjinal değil ise Windows Live sürümünüz oyunun korsan .exe si ile çakışmakta ve belirli bir süre sonrasında bu hatayı vermekte. Ben Orjinalini aldım oynadım. 1 saniye bile bu hatayı almadım. O yüzden nemiş çözüm ? Orjinal al senin olsun :=)
- 1
- 2