oyuna giriyorum yeni oyun diyorum yklnrken dx9 fatal error diyor lütfen yardımcı olun
REsident Evil 5 dx9 hatası
- 1
- 2
Eğer Fatal Error diyor ise bence kurulumda bir hata yapmış olmalısın. Ya da DX9 u tekrar yüklemeyi dene. Fakat bir Bug ı var oyunun o da benim canımı sıkıyor aslında. Oyunu oynuyorum, 1-1.5 saat sonra ERR08 : Memory Overrun hatası veriyor. Şu Bug'ı bir düzeltseler ya. Arkadaşım senin sorun eğer DX9 u tekrar yüklediğinde düzelmiyor ise oyunun istediği minimum sistem gereksinimlerine bir bak. Sağlam bir pc istiyor çünkü. Mesela ben Ati Radeon Hd 3870 ile oynuyorum. Bende 2 GB Ram var. iyi bir olmasa da Dual Core bir CPU mevcut. Bence en az bu kadar olmalı sistemin. Ekran kartı boyutu da 512 MB. Saygılarla...
sistem gereksinimlerim ekran kartı 512 ati x1650 pro 2 gb ram 3.2 ghz bu güne kadar gelmiş oyunların hepsini oynadım bu oyunuda oynamama bi engel yoktur büyük bir ihtimal dediğiniz gibi directx in en son güncellemesini yapıp bi deneyeceğim
hatanın ismi d3derr_driverınternatolerror
en son sürümünü ağustos ayını yükledim ama yine aynı hata lütfen yardım edin
denedim ekran kartını en son sürümünü yükledim ama yine aynı hata fatal error offf hiç bu sorunu yaşayan yokmu ya çözüm bulamayacakmıyım:(
walla bende oynuyorum sorunsuzda xlve yüklemen lazım
directx yüklememissin directx i yükle
directx ide yükledim olmuyo offf
Nvidia PysiX programını yükleyin sorun çözülüyor...ATI-NVidia ekran kartı farketmiyor...
off yine olmuyo ya bi oyun oynayalım dedik oynatmıyolar nasıl bi oyun bu
http://img246.imageshack.us/i/sdasds.png/ hata resmi
Bence oyundaki bir bugdan kaynaklanıyor. Mesela senin yaşadığın hataya benzer bir hata da ERR08; Memory Overrun - onarılmaz uygulama kapatma şeklinde geliyor. Bendeki ekran kartı belirttiğim gibi HD3870, Demekki senin modelindeki kartlarda da bu bug ı veriyor. PAtch i bekleyeceğiz mecburen. Ben baktım bulamadım çıkmadı sanırım patch ama benim aldığım hatayı da herkez alıyormuş Capcom un forumlarına kadar baktım. Sanırım seninkisi de bu yüzden arkadaşım. Çözümü belli patch.. Saygılarla..
patch capcomdan önce boris vorontsov adlı bi rustan geldi... kendi sitesinde radeon 1300-1950 kartlarında çıkan bu bugı düzelttiğini yazıyo.. burdan indiribilirsin http://boris-vorontsov.narod.ru/download_en.htm denemesi bedava :D
- 1
- 2