Evet arkadaşlar Resident Evil 5 pc full versiyon az önce çıktı ve torrent ağlarındaki yerini aldı oyununun boyutu 6.95gb.Hepimize hayırlı olsun..
Resident Evil 5 Full versiyon çıktı!!
- 1
- 2
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
136 mesaj
Hayırlı Olsun Hayırlı Olsun da (: Benim Pc açmaz. :D İndirenler doya doya oynasın. (: herkese hayırlı olsun ne diyelim başka. (: indiriyorsan indirdikten sonra görüşlerini belirtirsin. Artık. (:
Son Düzenleme: Alee_xD ~ 14 Eylül 2009 01:53
Hadi bakalım.Sevenlerine iyi oyunlar:) Bende denerim bir ara.Game pad zevki bir başka bu oyunun.Gece kulaklıkla oynamak lazım.Bu arada dead space i söylediğim şekilde deneyin:)
Gece kulaklıklada valla süper oluyor hakkaten left 4 deadı öyle oynadım ama kalbi olanlar kulaklıksız oynasın
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,671 mesaj
azmıs yeri. 10 gb olsaydı.
Yıllanmış Üye
281 mesaj
Arkadaşlar çıktımı gerçekten biyerde 18 Eylül başka biyerde Kasım'da çıkıcak yazıyor hangi birine inanim!! :D
Yıllanmış Üye
281 mesaj
Yıllanmış Üye
5,671 mesaj
oynanabilirlik,grafik,silah. bunlardan kaybediyor.(bence)
Yıllanmış Üye
281 mesaj
Grafik mi hmm en çok ön plana çıkartılan konu :S
Yıllanmış Üye
5,671 mesaj
evet 10 üzerinden 5 grafik bence.
Yıllanmış Üye
334 mesaj
oynanabilirlik,grafik,silah. bunlardan kaybediyor.(bence)
Katılıyorum Resident Evil konsolda bi baskadır herzaman... Resident evil serisi bunu 4'le göstermiştir...Burda Amacları sadece para sömürmek okadar...PC oyuncularını düşünmüyorlar malesef....
| - | Oynayanlar inş. memnun kalır..İyi oyunlar.. İyi eglenceler.. | - |Son Düzenleme: Dioxid ~ 14 Eylül 2009 16:23
Yıllanmış Üye
334 mesaj
Grafik kötü falan diyenler bana göre yanlış yorumda bulunuyorlar.Ben benchmarkı indirmiştim.Gayet iyiydi grafikleri.Oynanabilirlik için birşey diyemem.Şuan çekiyorum sonucu yazarım.
Full seviyede iyidir ancak...Görüntüyü birazcık bile kıssak ne anlamı kalırki..? Grafik çözünürlügü düşük olunca oyundan zevk almak biraz zor olabilir...Bunun içinde ehh sistem lazım..xD
Beyendikten sonra sorun yok tabikide...
Şimdiden hayırlı olsun derim..İyi oyunlar..
Yıllanmış Üye
5,671 mesaj
belkide ilk ama sana katılıyorum pro. lord konsolda daha guzel :D
- 1
- 2