resident evil 5 pc ye ne zaman cıkacak

ibrahim7892
09-07-2009, 13:05   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
177 mesaj

resident evil 5 pc ye ne zaman cıkacak.
biraz arastırdım ama hep söylentiler var.size göre ne zaman cıkar
bir bilgisi olan???

StyleALP
09-07-2009, 13:11   |  #2  
StyleALP avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,601 mesaj

Resident Evil 5 PC 'ye çıkmıcak. PlayStation 3 ve Xbox 360 konsollarına özel olucak. Sebebi ise Resident Evil 4 'ün PC 'de alınan oynanış zevkinin, oldukça düşük satış rakamlarının ve Resident Evil 5 'in, Resident Evil 4 'e ve diğer oyunlara göre elde edilen üstün NextGen görüntü kalitesinin NextGen Konsollarda iyi kalite alınacağı için PC 'ye çıkmıcak. Zaten o oyunun görüntü kalitesini PC 'de kaldırmak ve o görüntüyü almak oldukça zor bir durum olurdu.

StyleALP
09-07-2009, 13:22   |  #3  
StyleALP avatarı
Yıllanmış Üye
1,601 mesaj

Tamam, okadar eminsen iddalaşmaya gerek yok görürüz çıkarmı çıkmazmı ! E3 'ü biraz takip etmeme rağmen ben yanlışşam orasında bir sorun vardır. Biraz göz gezdir ondan sonra kesin konuş !

StyleALP
09-07-2009, 14:01   |  #4  
StyleALP avatarı
Yıllanmış Üye
1,601 mesaj

Kaldırıp kaldırmama konusunda pek birşey söylemek istemiyorum ama zorlasanız kaldırsa bile o kaliteyi elde edemezsiniz. Sadece NextGen konsollara çıkma nedenide bu zaten. Göz kırpma Çünkü oyunun aldığı ödüllerden PC 'ye çıkması söz konusu bile olamaz. - Piyasaya çıkmadan önce en çok izlenen oyun trailer ödülü, - Oyunun yapım aşamasından elde edilen fotoğraf ve videoların en çok ilgi gören oyun videosu olması, - Gerçek hayata en yakın oyun görüntüsüne ve NextGen oyun alanında aldığı bir çok diğer ödüller... Benim demek istediğim olay, Resident Evil 5 'in PC 'ye çıkmayacak olması. Bununda nedeninin Resident Evil 4 'de alınan oyuncu sayısı ve Resident Evil 5 'i karşılayacak sistemlerin yeteri kadar ve seviyede az olması. Crysis ve benzeri oyunları dile getirmişşiniz emin olun Resident Evil 5 saydığınız oyunların kalitesinden kat kat fazla. Hem biz sadece PC 'ye çıkıp çıkmayacağını tartışıyorduk konu niye buralara geldiki. Ağzı kulaklarına varıyor

StyleALP
09-07-2009, 14:26   |  #5  
StyleALP avatarı
Yıllanmış Üye
1,601 mesaj

Profiline ve yorumlarına baktığım kadarıyla sende bir Resident Evil tutkunusun. '' ayda bir defa resident evil 4 bitirmek(re5 pc ye gelene kadar):D:D:D:D:D '' diye bir sözde bulunmussun. Beğendim Resident Evil cidden çok hoş bir oyun olmak üzere kendi oyun katagorisinde ve oyuncular arasında büyük yankı uyandırdı. İlk Resident Evil deneyişim PlayStation 1 konsolunda 7 yıl öncesine kadar dayanan epey bir süre öncesiydi. Ağzı kulaklarına varıyor Ozamanın teknolojisiyle hazırlanan konsol ve oyuna göre beni başında eğlenceli ve adrenalinli bir şekilde tutmayı beceren bir oyundu. Göz kırpma  Aradan geçen süre zarfınca Resident Evile uzun bir ara vermiştim ta ki 4 çıkana kadar. PlayStation 2 'de ilk denememiz olan bu seride cidden büyük bir kalite ile karşılaştım. Gerek oyunun konusu, gerek görsel kalite gerek ise oyunun sürükleyici tarafı. Hiç beklenmedik yerlerden çıkan Zombie 'ler oyunda olan endişenize adrenalin depoluyor. Hiç unutmuyorum yakın bir arkadaşımla gece 2-3 sularında ( oyununda fantazisi o gece geç saatlerde oynamak Beğendim ) oyunda ilerliyoruz ileride bir kapı vardı etrafda sisli karanlık tipik Resident Evil ortamı Ağzı kulaklarına varıyorYanda duran buzdolabına benzer soluk renkteki bir dolapta ama öle bir dolapki sanki hiçbirşey yokmuş gibi normal sakin bir ortamdaki yer gibi. Tam koşmaya odaklanmış kapıya giderken küt diye karşımıza Zombie çıkmazmı gör bizim halimiz, resmen korkudan kalpten gidicektik. Ağzı kulaklarına varıyor Bir diğer başımdan geçen olay ise kapının ardından aniden çıkan testereli zombie. Oda cidden çok ürpeticiydi. Desene oyunda böyle her an herşey olabilir - çıkabilir endişe verici olaylar olmasa Resident Evil ' in ne zevki kalır. Oyunda en gıcık kaptığım karakter ise Sisters. Ellerinde testere olan iki kız kardeş.Ağzı kulaklarına varıyor Ama oyunun videolarını felan izleyince, oradaki Zombilerin asıl gerçekte kasabalarında mutlu bir hayat süren insanlar olduğunu görünce oyuna bakış açın değişiyor. Bu kadar sohbet yeter. Beğendim

Kısacası: Resident Evil bir efsanedir, efsane olarak kalıcak ! Aşık oldu

Kapalı Hesap (72089)
09-07-2009, 15:25   |  #6  
Kapalı Hesap
351 mesaj

Demokraside çareler tükenmez. PS oyunlarını bilgisayardada oynayabilirsiniz. internette araştırırsanız bulabilirsiniz. Fakat kaldırırmı kaldırmazmı bilemem.

Psychonaut968
09-07-2009, 15:32   |  #7  
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj

Resident Evil ruhundan uzaklaşmış,aksiyoın yönüne sapmış fakat bir takım sorunlarınlar yüzünden aksiyon yönü aksayan,gerilim yönü zaten neredeyse olmayan bir oyundu.Ha çok mu kötüydü?Hayır kötü bir oyun değildi.Ama RE serisine yakışmıyordu ben beğenmedim.Ama RE fanatikleri de var aramızda.Bilemiyorum,CAPCOM PC'cileri de düşünebilirdi.Ayrıca RE5 konsollarda büyük eleştiriler aldı.PC versiyonunda iyileştirmeler yapıp oyunun adını kurtarabilirler de.

Erhan Tiryakioğlu
09-07-2009, 17:26   |  #8  
Erhan Tiryakioğlu avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
4,716 mesaj

https://www.chip.com.tr/forum/Res ... eliyor_t104523.html

Buyrun Bide Buraya Bakın ....