Resilience diye birisi vardı 1 gün önce falan eski nick'i sanırım Greatness forumdan atıldı mı yoksa kendi isteğiyle mi hesabı kapandı
yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler
Resilience diye birisi vardı 1 gün önce falan eski nick'i sanırım Greatness forumdan atıldı mı yoksa kendi isteğiyle mi hesabı kapandı
yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler
bana gelen mail'e göre forumdan uzaklaştırıldı.. forum yönetimine buradan teşekkürler forumda huzursuzluk çıkaranlar için yapılan şikayetleri hemen değerlendirip gereğini yapıyorlar...
bana gelen mail'e göre forumdan uzaklaştırıldı.. forum yönetimine buradan teşekkürler forumda huzursuzluk çıkaranlar için yapılan şikayetleri hemen değerlendirip gereğini yapıyorlar...Nope, I mean technically I'm suspended but I managed to create new membership to that site. ;) Which means you'll never ever get ride of me as long as I abandon that site.
Yani ben anka kuşu'yum diyiyorsu.Nice instance as matter of fact I still did not get it why am I banned after English post ? I do not swear,insult or intimidate anyone who is member of that forum. I think Administer of that forum just be unfair to me. Anyway, I'll not stop until I've had enough.
yöneticilerin sana haksızlık falan ettiği yok... çok sayıda kullanıcıdan ingilizce yazdığın için tepki aldın, foruma gerçekten katılımda bulunmak istesen çoğunluğu ayak uydururdun... defalarca forumdan uzaklaştırıldın senin yerinde başkası olsa bir daha geri dönmezdi...sen durmayacaksan bizde seni şikayet etmekten usanmayız.. bu hesabının da kapatılması yakındır...
you have to ask them why i'm banned.Nice instance as matter of fact I still did not get it why am I banned after English post ? I do not swear,insult or intimidate anyone who is member of that forum. I think Administer of that forum just be unfair to me. Anyway, I'll not stop until I've had enough.
yöneticilerin sana haksızlık falan ettiği yok... çok sayıda kullanıcıdan ingilizce yazdığın için tepki aldın, foruma gerçekten katılımda bulunmak istesen çoğunluğu ayak uydururdun... defalarca forumdan uzaklaştırıldın senin yerinde başkası olsa bir daha geri dönmezdi...sen durmayacaksan bizde seni şikayet etmekten usanmayız.. bu hesabının da kapatılması yakındır...I don't give damn about whether I'll be banned or not. I've got lots of e-mail address to register that site over and over again. as I labeled before: You'll never ever get ride of me as long as I abandon to you. :)
Ama Türkiye forumunda türkçe konuşman daha doğru bir davranış olurdu,Forumların amacı bilgi alışverişinde bulunmaktır,Eğer sen ingilizce bilmeyen birisine ingilizce öneride bulunursan bu alışverişi yapamazsın..
Tamam peki geri döndün ama sana şunu söyleyeyim Türkiye'nin bir dili var TÜRKÇE
adını sanırım ingilizce mi sandın??????
"Kullanıcı uzaklaştırıldı." Çok uzun sürmeyeceğini yazmıştım... Zaten kullandığı profil isminden amacının ne olduğu belli... Bu şekilde davranmasına tepkili olan çok sayıda forum kullanıcısı var.. onları tahrik etmek adına saçma sapan ingilizce yazılar ve profil isimleri kullanıyor.. tekrar geri dönecektir ve tekrar uzaklaştıralacaktır diye tahmin ediyorum..
@Greatness sen Türk olmayabilirsin ancak ben USA'leyim diye bize ingilizce yazmak zorunda değilsin.Türkçe bilmiyorsan burası sana uygun değil.Yakında senin bu davranışlarından dolayı bir çok üye ayrılabilir.Dediğim gibi bir yorum yazmıştın insanları sinir etmeyi seviyorum dedin akıl akıldan üstündür er ya da geç seni düzelmenin (edit) yolunu buluruz.....................!!!!!!!!!
"Kullanıcı uzaklaştırıldı." Çok uzun sürmeyeceğini yazmıştım... Zaten kullandığı profil isminden amacının ne olduğu belli... Bu şekilde davranmasına tepkili olan çok sayıda forum kullanıcısı var.. onları tahrik etmek adına saçma sapan ingilizce yazılar ve profil isimleri kullanıyor.. tekrar geri dönecektir ve tekrar uzaklaştıralacaktır diye tahmin ediyorum..Wise guess by Chip Online 10.
geri döneceğini söylemiştim... kendini bilmezin yüzüne tükürmüşler..Yarabbi çok şükür demiş... ama uzun sürmez..