Arkadaşlar vista kurmak için xp işletim sistemime format attım vistada resim dosyalarımı görüntüleyemedim vistaya da ısınamadım tekrar xp kurdum fakat hala resimleri görüntüleyemiyorum xp ön izleme yok yazıyor sizce nedeni ne olabilir yıllardır sakladığım resimlerim var lütfen yardımcı olurmusunuz...
resim dosyalarımı görüntüleyemiyorum
Resmin üstüne sağ tıklayıp birlikte aç seçeneğinden windows resim ve fax görüntüleyiciyi seç bu şekilde açması lazım
zaten resim ve faks görüntüleyici açmıyor ayrıca acdsee de denedim malesef jpeg olan resimlerimi açmıyorlar ben ne halt yiyecem
sakın özelliklerden şifrelemiş felan olma o resimleri
yok arkadaşlar yapamıyorum 1500 megabytelık resim arşivim görüntülenemiyor
arkadaşlar yok mu aranızda bir bilen ne olur resimleri kurtarmama yardımcı olun
bu irfanview de resim görüntüleme programı malesef bilinmeyen format diyor resimlerime onaracak bir program yok mu Allah aşkına
denedinmi kardes resim acicam diyorsun resimlerin hangi formatda cekdinse acilamamis irfanwiew yapamazsa hic bir sey yapamaz zaten.
resimlerin birini kopyala sonuna .eklenti ya jpg gibi falan bir dene olmazsa
tekrar anlatıyım istersen resimleri dvdye yazdım yazarken sanırım sorun oldu resimler artık jpg gözüksede sistem tanımlayamıyor formatı malesef irfanview dediğin programı kuruyorum ancak hiç bir şekilde resimlerin olduğu klasörden resim göstermiyor he programın ayarı falan varmıdır orasını bilmem...
dvdeki resmleri okumuyor desen kisaca ne formati arkadas ya irfanwiev okumadigi format yoktur senin dvd bozukmus hatali kayitlanmis kurtarmayi deniyceksin dvdden bazilarini pcye.
evet nero programı yaktı beni şuan dvd de formatı bozulmuş resimlerim duruyo bunları dvdden kurtarabilirmiyiz bilginiz var mı?