Arkadaşlar öncelikle herkese kolay gelin
Not: Bu resimleri sildiğimden beri format atılmadı.
Derdim şu arkadaşlar: 2007 yılının Nisan aylarında benim için çok önemli olan resimleri başka bir yere kopyalarken Kes komutunu verdim. Sonra başka bir yere Yapıştır demeden o resimleri sildim. tabi ki hata ile karşılaştım. O resimleri geri getiremiyorum. Çok kurtam programı denedim ama programlar İnternet Explorer'ın Temporary İnternet Files (Geçici internet dosyaları) klasöründeki resimleri de getiriyor.
Bir program yaklaşık 5000 tane resim getirdi. Hepsine baktım ama hiçbiri benim işime yaramıyor. Sorun ise şu ben tarama yaparken bu klsörü devre dışı bırakmak istiyorum. Yani İnternet Explorer'ın Temporary İnternet Files (Geçici internet dosyaları) klasöründeki sildiğim resimler gelmesin sadece belgelerim klasöründen sildiğim resimler gelsin. böyle bir program varmıdır??
Resim Kurtarma
ugur_akgoz çok çok sağol Allah Razı Olsun programını denedim. ama benim istediğim Geçici İnternet Dosyaları klasörünü taramasın program sadece mesela belgelerimi tarasın ve onerdiğin program 2008 yılındaki resimleri açmıyor ki benim silinen resimlerim 2007 yılına ait.. yinede sağol Allah Razı Olsun.
hamann7725 çokçok sağol Allah Razı Olsun ama onu da kullandım. işte o 5000 taneye yakın resim getirdi. benim ki 2007 yılında silindi. olsun yinede sağolun Allah Razı Olsun.
http://www.gezginler.net/modules ... oad=recuva&lid=3820
bir de bunu dene bakalım benim 2006 da ki videoalrı getirmişti
sanırım başlangıçte seçebiliyordun aranacak klasörü 5 seçeneke vardı belgelerim,geri dönüşüm kutusu vs vs.
kolay gelsinnn...
ßymemiN çok çok sağol Allah Razı Olsun programı beğendim fakat Temprorary İnternet Files Klaösründe de arama yapıyor istediğim bu klasörde arama yapmasın. burda klasör seçebiliyoruz ama Temprorary İnternet Files Klasöründen de dosya gosteriyor. Ama bu programı saklayacam işie yarayacağını düşünyorum. çok çok sağolun Allah Razı Olsun.
ßymemiN çok çok sağol Allah Razı Olsun programı beğendim fakat Temprorary İnternet Files Klaösründe de arama yapıyor istediğim bu klasörde arama yapmasın. burda klasör seçebiliyoruz ama Temprorary İnternet Files Klasöründen de dosya gosteriyor. Ama bu programı saklayacam işie yarayacağını düşünyorum. çok çok sağolun Allah Razı Olsun.Önemli değil kardeş Allah senden de razı olsun.