İnsanların % 65'i bu resimdekinin yaşlı asık suratlı bir kadın olduğunu
görüyorlarmış.
Sadece pozitif düşünen insanlar genç bayanı direkt görebiliyorlarmış.
ARKADAŞLAR BU RESMİ NETTE MUTLAKA GÖRMÜŞSÜNÜZDÜR... BU RESİMDE GERÇEKTEN GENÇ BİR BAYAN VARMI 2 SAATİR BAKIYORUM SADECE YASLI KADIN GÖRÜYÜRUM :)
Resimdeki genç bayanı görebiliyormusunuz?
- 1
- 2
Bu resmi nette görmüştüm ama o zaman hep yaşlı kadın görüyodum şimdi genç bayanı gördüm.
Genç bayan kafasını çevirmiş.Yaşlı kadın olarak bakınca kadının büyük burnu genç bayanın çenesi oluyo...
ikisinide görüyorum şimdi yaşlı olanı öööee genç bayan maşalah tıpkı hande ataizi gibi: )
YA GENÇ BAYANI GÖREN ARKADAŞLAR TARİF EDEBİLİR Mİ TAM OLARAK RESMİN HANGİ KISMINDA LÜTFEN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM BU KIZI GÖRMEM LAZIM PSİKOLOJİM BOZULDU :(
http://img835.imageshack.us/img8 ... 5670461a971b187.jpg
İnşallah faydalı olmuştur.
siyah beyaz resimle zor görürsünüz bir de buna bakın (beyaz başörtüyü görmemeye çalışın zaten insanı şaşırtan bu oluyor,genç kızı görünce o başörtü resimde biraz gereksiz oluyo)
bu arada genç kız sol arka profilden görünüyor
Burada da genç kız daha belirgin ve farklı çizilmiş
Bu resimlerde yaşlı kadın tüm tuale yayılmış olduğu için insanların çoğu onu görüyor.
Genç kız ise arkası dönük ve daha küçük olduğu için dikkat çekmiyor
Yine de bakış açısına bağlı
http://img835.imageshack.us/img8 ... 5670461a971b187.jpgTEŞEKKÜR EDERİM AMA SADECE YAŞLI KADININ BURNUNU GÖREBİLDİM KIZ FALAN YOK :(
İnşallah faydalı olmuştur.
bi psikoloğa görün derim xD bi kadın düşün kafasını sağ tarafa çevirmiş üstünde kürk ve kafasına beyaz bi bez bağlamış ve alnının ordan çıkan bi yaprak gibi bişey var... hatta o yaşlı kanın burnunun aşağısıdan kapat elinle yada painte at sil ordan sonra cbilgen13 ün koyduğu kırpılmış fotoğraşı iyicene incele o zaman anlarsın :D
+ Öncelikle çok güzel bir konu açmışsınız.
+ Sizi bu yönden tebrik etmek istiyorum.
+ Çok mantıklı olmuş açıklama.
+ Sonuca gelcek olursak eğer, bende yaşlı bayanı görüyorum.
- 1
- 2