Çok dikkatli bakıp ekrana yaklaşmalısınız bulmanız çoook zor
..!!!
Resimdeki kızı bulabilirmisiniz ..!
- 1
- 2
Maşşallah allah nazardan saklasın
böyle olcagını tahmin etmiştim
Nerden tahmin etmiştin ya sallama
Kajmer41Nerden tahmin etmiştin ya sallamasaLLama? ? ?böyle resimlerde genellikle o tarz bi resim bulunur önde arkada manzara herneyse daha sorası ya yaratık ya kız ya hayvan çart çurt...
ben neden tahmin edememiştim yaaa çok fenaydı
çok basit uzantısı gif resmin zaten resmin belli bişey olcağı ...
resmin isminden ve uzantısından neye banzediği belli
biraz daha kafayı çalıştırıp apng yapsanız ve ismini değişseniz belli olmazdı şekli filan
ayrıca ses de olmadığı için korkuta madı beni
abi ödüm koptu ya birden öyle bi resim işin açıkçası tahmin etmiştim.
Yavv ben konuyu yeni sekmede açmıştım ve aradan biraz geçmişti yani resmin ilk halini görme gibi bir ihtimalim olmadı tıkladığım anda çıktı karşıma
güzel numara fekat baya eskidiP))
Nasıl yapıyolar bunu acaba?Amma korktum bide.
Tam ekrana iyice odaklanıp bir bakınca Altıma *ıçtım
üleyn bidaha senin açtııın konuya bakarsaammm..
ödüm sızdı beeaaa..
altıma itceedim, ne o öyle... ıyy.. nolmuş ona?
bunun vidyolusunu izlemiştim.
öyle bir şey olacağını bilmiyordum, daha önce görmemiştim,: altıma ettim yani bir de ses efekti tam! :D
Kajmer41Çok dikkatli bakıp ekrana yaklaşmalısınız bulmanız çoook zorHehehe Daha Önce Görmüştüm
..!!!Çok güzel bir kız
bir ara internette iyi saatte olsunlar ile ilgili hikayelere merak sarmıştım.girdiğim bir sitede video vardı altında da bir yazı "videoya çok dikkatli bakın bir görüntü görecekseniz"diye.bendeki de merak ya pür dikkat bakıyorum nereden çıkacak diye sonrasını tahmin edersiniz aniden bir surat karşımda belirdi,korku filmlerini izleyip ışığı yakmayan ben korkudan ödüm koptu resmen.bu resme bakıncada anladım tabi numarayı çokta süpriz olmadı benim için.
- 1
- 2