Resimdekiler sorun yaratırmı? Yardım lütfen!

kevinlibreat
19-08-2008, 23:28   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

Eger Farklı Zararlı bişi qörüyorsanız lütfen yardım edin.

Son Düzenleme: kevinlibreat ~ 19 Ağustos 2008 23:40
HİPNOZUM
19-08-2008, 23:32   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
870 mesaj

arkadaş resim boyutu cok küçük bişey göremiyizki bu resimlerden Gülüş

kevinlibreat
19-08-2008, 23:39   |  #3  
OP Taze Üye
6 mesaj

kusura bakmayın =) resim uplayamadım şimdi daha iyi oldu sanırım.

kevinlibreat
19-08-2008, 23:42   |  #4  
OP Taze Üye
6 mesaj

durum nasıl iyimi kötümü :(

Kapalı Hesap (34907)
19-08-2008, 23:52   |  #5  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 5
1,440 mesaj

ARKADAŞIM SORUN GÖRÜNMÜYOR SİZ EN İYİSİ GÜVENLİK PROĞRAMI KULLANIN.

kevinlibreat
20-08-2008, 00:18   |  #6  
OP Taze Üye
6 mesaj
suat666
ARKADAŞIM SORUN GÖRÜNMÜYOR SİZ EN İYİSİ GÜVENLİK PROĞRAMI KULLANIN.
teşekkürler Explorer ve Svchost qereqinden fazla calısıyo yada bana öle qeliyo :S

HİPNOZUM
20-08-2008, 06:48   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
870 mesaj
kevinlibreat
teşekkürler Explorer ve Svchost qereqinden fazla calısıyo yada bana öle qeliyo :
"svchost.exe" isimli işleme karşı şüpheli yaklaşabilirsin. Bu servis DLL dosyalarının yüklenmesinden sorumludur ve bu işlemlerden birinin hangi programdan kaynaklandığını buradan tespit etmen mümkün değildir. Buradaki listede çok sayıda "svchost.exe" kaydı bulunur ve bunların her birinin bir servis olduğunu gösterir. Bunun için Windows XP Professional'ın sahip olduğu Tasklist aracına başvurabilirsin. Home Edition kullanıcıysan eger  ilgili aracı eCHIP'ten XP Tuning bölümünde ya da www.mvps.org /sra-mesh2k/utils adresinden yükleyebilirsin ak ilk olarak söz konusu Svchost servisinin PID (Process Identifier, Islem Tanimlayici) bilgisini elde etmelisin. Görev Yöneticisi penceresindeki Görünüm / Sütun Seç komutunu çalistir, takip eden penceredeki PID (Islem Tanımlayıcı) seçeneğini işaretle ve Tamam düğmesine tıkla. Şimdi şüphelendiğin srvisin PID bilgisini not ed.

Başlat Menüsü'ndeki Tüm Programlar / Donatılar / Komut istemi komutunu çalıştır ve asağıdaki ifadeyi gir:
tasklist / svc
Artık PID bilgisini kullanarak, şüphelendiğin servisin kaynağını öğrenebilirsin. Bunun sonucunda söz konusu uygulamayi ister kaldırabilir ister Msconfig aracım kullanarak devre dışı bırakabilirsin aynen bu uygulamayaı dene...kolay gelsin